EDISYON:

Teknofest Adana için geri sayım başladı! Teknofest Adana ziyaret tarihleri ve saatleri 2024

15:2324/09/2024, Salı
Yeni Şafak
Teknofest
Teknofest

Şakirpaşa Havalimanı'nda gerçekleşecek. Yerli mühendislik kaynakları ile geliştirilen hava araçları nefes kesen gösteriler düzenleyecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk'ı TEKNOFEST Adana'ya davet etmişti. Peki, Teknofest Adana ne zaman başlayacak 2024? Elon Musk katılacak mı? Teknofest Adana ziyaret tarihleri ve saatleri 2024 haberimizde.

TEKNOFEST 2024, 2- 6 Ekim tarihlerinde Adana’da Şakirpaşa Havalimanında gerçekleşecek. TEKNOFEST’te hava gösterileri, bilim şovları, TEKNOFEST keşif oyunu, simülasyon deneyim alanları, eğitici atölyeler, paydaş ve sponsor markalara ait etkinlik stantları, sergiler, gösteriler, konserler gibi birbirinden farklı etkinlikler olacak.

TEKNOFEST 2-6 EKİM’DE TEKNOLOJİ TUTKUNLARINI BULUŞTURACAK

Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda gerçekleşecek TEKNOFEST yüz binlerce teknoloji tutkununu buluşturmaya hazırlanıyor. Tarihi ve kültürel zenginlikleri, dillere destan mutfağı ve misafirperver insanlarıyla Adana, bu büyük heyecana ev sahipliği yaparken, milyonlarca teknoloji tutkunu geleceğin Türkiye’sini inşa edecek.

TEKNOFEST ADANA ÖDÜLLERİ

Teknolojinin gelişimine paralel olarak her yıl bir önceki yıla göre daha fazla yarışma kategorisinin açıldığı ve “Teknoloji Geliştiren ve Üreten Bir Türkiye” hedefiyle Türkiye tarihinin en büyük ödüllü teknoloji yarışmalarının düzenlendiği TEKNOFEST’te yarışmacılara 30 milyon TL ödül ve 55 milyon TL’nin üzerinde malzeme desteği sağlanacak.

TEKNOFEST 2024 kapsamında 46 ana kategori, 117 alt kategoride düzenlenen teknoloji yarışmalarına bu yıl başvuruda bulunan 788 bin 161 takım ve 1 milyon 600 binden fazla yarışmacı en iyisi olmak için mücadele edecek.

TEKNOFEST KAYITLARI NEREDEN, NASIL YAPILIR?

TEKNOFEST Adana etkinliği ücretsiz olacak fakat ziyaretçilerin giriş öncesinde kayıt yapmaları gerekmektedir. 7 yaş altı çocukların etkinliğe katılmadan önce kayıt zorunluluğunun olmadığını belirtelim.



#teknofest
#teknofest Adana
#teknofest 2024
#teknofest ziyaret saatleri

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.