EDISYON:

Beşiktaş'tan büyük gözdağı

03:005/08/2024, Pazartesi
G: 7/08/2024, Çarşamba
Selman Ağrıkan

Atatürk Olimpiyat Stadyumu sıra dışı bir maça sahne oldu. Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Beşiktaş'ı karşı karşıya getiren mücadele çok farklı sona erdi. Siyah-beyazlılar, ezeli rakibini sahadan silerek Süper Kupa'da daha önce görülmemiş bir skora (5-0) imza attı. Giovanni van Bronckhorst kısa sürede takımı iyi hazırlamış. Yeni transferler Paulista, Rafa Silva ve Immobile'yi takıma monte eden Hollandalı teknik adam, ilk sınavından unutulmayacak bir galibiyetle

Atatürk Olimpiyat Stadyumu sıra dışı bir maça sahne oldu. Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Beşiktaş'ı karşı karşıya getiren mücadele çok farklı sona erdi. Siyah-beyazlılar, ezeli rakibini sahadan silerek Süper Kupa'da daha önce görülmemiş bir skora (5-0) imza attı.


Giovanni van Bronckhorst kısa sürede takımı iyi hazırlamış. Yeni transferler Paulista, Rafa Silva ve Immobile'yi takıma monte eden Hollandalı teknik adam, ilk sınavından unutulmayacak bir galibiyetle ayrıldı. Alanları çok iyi daraltan van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş, yaptığı ön alan baskısıyla rakibini mat etti.


Beşiktaş'ta performansıyla öne çıkan isimler Rafa Silva, Masuaku, Immobile ve Gedson'du. Galatasaray'da ise tek bir oyuncu bile ayakta kalamadı. Sarı-kırmızılıların en formsuz ismi ise tartışmasız Okan Buruk'tu. Oturmuş, hazır kadrosuna rağmen Davinson Sanchez ve Kerem Demirbay’ı yedek bırakan başarılı çalıştırıcının bu rotasyonu pahalıya mâl oldu.


Galatasaray, Süper Kupa'daki henüz tatilden dönememiş görüntüsüyle yeni sezon öncesi taraftarlarını endişelendirdi. van Bronckhorst ile farklı bir oyun kimliği kazanan Beşiktaş ise kötü geçen sezonu taraftarına unutturacağının sinyallerini verdi.





#Süper Kupa
#Beşiktaş
#Galatasaray

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.