EDISYON:

Beşiktaş'ın intikamı

03:0030/08/2024, Cuma
G: 1/09/2024, Pazar
Selman Ağrıkan

Beşiktaş, geçen sezon büyük travmaya neden olan Lugano'dan rövanşı görkemli bir şekilde aldı. 2-0 öndeyken 10 dakikada yediği 3 golle maçı İsviçre ekibine veren siyah-beyazlılar, çalkantılı bir döneme girmiş ve hatta kulüpte başkan değişimi yaşanmıştı. Bu kez Van Bronckhorst yönetiminde ve yeni transferleriyle Lugano karşısına çıkan Kara Kartal, rakibine unutamayacağı bir mağlubiyet yaşattı. Maç, 5-1 bitti ama rakip kaleyi toplam 21 kez yoklayan Beşiktaş, tarihi bir farka da gidebilirdi. Lugano'nun

Beşiktaş, geçen sezon büyük travmaya neden olan Lugano'dan rövanşı görkemli bir şekilde aldı.


2-0 öndeyken 10 dakikada yediği 3 golle maçı İsviçre ekibine veren siyah-beyazlılar, çalkantılı bir döneme girmiş ve hatta kulüpte başkan değişimi yaşanmıştı. Bu kez Van Bronckhorst yönetiminde ve yeni transferleriyle Lugano karşısına çıkan Kara Kartal, rakibine unutamayacağı bir mağlubiyet yaşattı. Maç, 5-1 bitti ama rakip kaleyi toplam 21 kez yoklayan Beşiktaş, tarihi bir farka da gidebilirdi.


Lugano'nun beraberlik golüne 5 dakika sonra cevap verebilmek çok kıymetliydi. Bu, Beşiktaş'ın geçen sezondan çok farklı olduğunun ispatı gibiydi. Ciro Immobile ve Gedson, maçın kahramanlarındandı ancak bir numaraya Rafa Silva'yı yazmak gerekir. Attığı şık aşırtma golünden ziyade Gedson'a yaptığı asist, dünyada çok az sayıda futbolcunun yapabileceği kalitedeydi. Beşiktaş taraftarı da büyük bir alkışı hak ediyor. 90 dakika boyunca hiç susmayan siyah-beyazlılar, itici güç olup takımını adeta 12 kişi oynattı.


Taraftarından yönetimine, teknik heyetinden futbolcusuna kadar siyah-beyazlı camia büyük bir bütünleşme sergiliyor. Bu durum böyle sürerse Beşiktaş, bu sezon oynadığı her kulvarda favori olur.

#Beşiktaş
#UEFA Avrupa Ligi
#Lugano

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.