EDISYON:

Beşiktaş'ın dönüşü

03:0019/08/2024, Pazartesi
G: 22/08/2024, Perşembe
Selman Ağrıkan

Geçen sezon 46 puan fark yiyen Beşiktaş, artık çok farklı. Yeni hoca ve yeni sistemle sezona başlayan siyah-beyazlılar, önce tarihi farkla Süper Kupa'yı müzesine götürdü, ardından da Samsunspor ve Antalyaspor'u devirerek ligde 2'de 2 yaptı. Üç maçta 11 gol atarak da şampiyonluk yarışındaki rakiplerine sezonun kolay geçmeyeceğinin mesajını verdi. Giovanni van Bronckhorst'un oyun aklı; Paulista, Rafa Silva, ve Immobile gibi usta ayaklarla birleşince sonuç almak kolay oluyor. Antalyaspor maçının henüz

Geçen sezon 46 puan fark yiyen Beşiktaş, artık çok farklı. Yeni hoca ve yeni sistemle sezona başlayan siyah-beyazlılar, önce tarihi farkla Süper Kupa'yı müzesine götürdü, ardından da Samsunspor ve Antalyaspor'u devirerek ligde 2'de 2 yaptı. Üç maçta 11 gol atarak da şampiyonluk yarışındaki rakiplerine sezonun kolay geçmeyeceğinin mesajını verdi.


Giovanni van Bronckhorst'un oyun aklı; Paulista, Rafa Silva, ve Immobile gibi usta ayaklarla birleşince sonuç almak kolay oluyor. Antalyaspor maçının henüz 23. saniyesinde geriye düşmesine rağmen maçı çevirdi Beşiktaş. Artık panik yapmayan, arzu ve isteğini, kazanma hırsını sahaya yansıtan bir Beşiktaş var.


Karakterli oyuncuların transferi, geçen sezonun eleştirilen isimlerinin performanslarını da yükseltti. Gedson ve Rashica gibi...


Başkan Hasan Arat ve yönetimini tebrik etmek gerekir. Büyük bir kaos yaşayan Beşiktaş'ı çok şey vadeden bir takım haline dönüştürdükleri için.

#Beşiktaş
#Süper Lig
#Antalyaspor

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.