EDISYON:

Beşiktaş oyunu değil skoru aldı

03:0012/08/2024, Pazartesi
G: 15/08/2024, Perşembe
Selman Ağrıkan

Görkemli bir şekilde Süper Kupa'yı müzesine götüren Beşiktaş, lige de galibiyetle başladı. Aslında Beşiktaş çok da iyi oynamadan, usta ayaklarıyla Samsunspor karşısında sonuca gitti. Siyah-beyazlılar rakibinden neredeyse yarı yarıya daha az şut çektiği bir maçı kazanmayı başardı. Samsunspor'un da hakkını vermek gerekir; kazanmak için, en azından bir puan için her şeyi yaptılar. Ancak büyük takımlara karşı yakalanan pozisyonlarda bu kadar cömert olunca da mağlubiyet kaçınılmaz oluyor. Beşiktaş'ta

Görkemli bir şekilde Süper Kupa'yı müzesine götüren Beşiktaş, lige de galibiyetle başladı. Aslında Beşiktaş çok da iyi oynamadan, usta ayaklarıyla Samsunspor karşısında sonuca gitti. Siyah-beyazlılar rakibinden neredeyse yarı yarıya daha az şut çektiği bir maçı kazanmayı başardı. Samsunspor'un da hakkını vermek gerekir; kazanmak için, en azından bir puan için her şeyi yaptılar. Ancak büyük takımlara karşı yakalanan pozisyonlarda bu kadar cömert olunca da mağlubiyet kaçınılmaz oluyor.


Beşiktaş'ta galibiyetin mimarlarının yeni transferler Rafa Silva ve Paulista olması dikkati çekti. Her ne kadar nokta transferler yapılmış olsa da Beşiktaş'ın Samsunspor maçındaki eksikleri net bir şekilde göze çarptı. Siyah-beyazlıların acilen orta saha, sağ bek ve sol açık mevkilerine takviye yapması gerekiyor.


Semih Kılıçsoy, ters ayağıyla Gerrardvari nefis asistiyle maçı çözen isim olsa da ben genç oyuncunun ikinci forvet ya da en uç santrfor olarak görev verilmesi durumunda daha yararlı olacağı düşüncesindeyim .


İkinci goldeki korner organizasyonunda Giovanni van Bronckhorst'un takıma dokunuşunu net bir şekilde gördük. Duran toplara çok önem veren van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş, sezon içerisinde bu tarz golleri daha çok izlettirecektir.


Bu arada 19 Mayıs Stadyumu zemininden de söz etmek gerekiyor. Böyle kötü bir zeminde ciddi bir sakatlık yaşamaması büyük şans ancak ya ilerleyen haftalarda... Henüz ligin ilk haftasında zeminin bu denli kötü olmasının açıklanabilir hiçbir tarafı yok.


#Beşiktaş
#Samsunspor
#Süper Lig

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.