|

Erdoğan tam gün sahada olacak

21 Mayıs’ta gerçekleştirilen aday tanıtım kampanyasının ardından meydanlara inen Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim çalışmalarına hız verdi. Erdoğan, 24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için maratonunu tam gün kampanyaya dönüştürdü. Erdoğan, kampanya ile birlikte devlet işlerini de beraber yürütüyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 10/06/2018 Pazar
Güncelleme: 10:00 - 10/06/2018 Pazar
Yeni Şafak
 Erdoğan, 24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için maratonunu tam gün kampanyaya dönüştürdü.
Erdoğan, 24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için maratonunu tam gün kampanyaya dönüştürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için maratonunu tam gün kampanyaya dönüştürdü. 21 Mayıs’ta gerçekleşen aday tanıtımı ile seçim çalışmalarına resmen başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kampanya ile birlikte devlet işlerini de beraber götürüyor.

RUTİN DEVLET İŞLERİ

Erdoğan, kur merkezli ekonomik saldırılardan, Kuzey Irak’a taşınan terörle mücadeleye mesai harcarken cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine ilişkin son hazırlıklarını da sürdürüyor. Erdoğan'ın başkanlığında yapılan MGK ve Bakanlar Kurulu'nda, tehditlere karşı kritik kararlar alındı. Erdoğan, TSK'nın terör örgütlerine yönelik yurt içi ve sınır ötesi operasyonları da dakika dakika takip etti. Erdoğan, Münbiç'in terörden temizlenmesi konusunda ABD ile varılan uzlaşı sürecinin her aşamasını yönetti

25 HAZİRAN HAZIRLIĞI

Bir yandan da, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine hazırlık çalışmalarını bizzat yürüten Erdoğan, 25 Haziran sonrasına ilişkin yapılanmaya da odaklandı. Yeniden yapılandırma kapsamında bakanlıkların birleştirilmesi, yeni bakanlıklar kurulması, kabine listesi Erdoğan’ın bu konudaki ajandasını oluşturuyor.

SAHURA KADAR SAHADA

Rutin programları dışında 24 Haziran kapsamında günde iki miting düzenleyen Erdoğan, iftar ve sahur organizasyonlarında vatandaşlarla buluşurken, televizyon programlarına da katılıyor. Millet buluşmaları kapsamında şu ana kadar 17 ilde miting düzenleyen Erdoğan bazı illerde mitinglerin yanı sıra açılışlara da katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan iftar programlarında da milletin farklı kesimleri ile bir araya geldi. Erdoğan şehit yakınları ve gaziler, iş dünyasının temsilcileri, muhtarlar, güvenlik güçleri, maden işçileri, esnaf ve vatandaşlarla iftarda buluştu onlarla birlikte orucunu açtı. Programlarını sahura taşıyan Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle bir araya geldi.

#AK Parti
#Cumhurbaşanı Erdoğan
6 yıl önce