|

Erdoğan: Dijital Türkiye'nin zamanı geldi

AK Parti'nin seçim beyannamesini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dijitalleşmeye özel bir önem veriyor, dijital Türkiye'nin zamanının geldiğine inanıyoruz" dedi.

Yeni Şafak
15:09 - 24/05/2018 Perşembe
Güncelleme: 15:16 - 24/05/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı Ankara Spor Salonu'nda başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tüm dünyada baş döndürücü bir dönüşüm yaşanıyor. Biz dünyada oluşan şekilleri analiz ederek bir yol haritası ortaya koyuyoruz. Dijitalleşmeye özel bir önem veriyor, dijital Türkiye'nin zamanının geldiğine inanıyoruz" dedi.

İşte Erdoğan'ın açıklaması;

"DİJİTAL TÜRKİYE'NİN ZAMANININ GELDİĞİNE İNANIYORUZ"

Tüm dünyada baş döndürücü bir dönüşüm yaşanıyor. Teknolojik dönüşüm yaşanırken, kültürel alanda bir değişim görülüyor. Değişim sürecinde geri kalanlar eskisinden daha fazla bedeller ödüyor. Biz dünyada oluşan şekilleri analiz ederek bir yol haritası ortaya koyuyoruz. Dijitalleşmeye özel bir önem veriyor, dijital Türkiye'nin zamanının geldiğine inanıyoruz. 2023 vizyonmuzu ortaya koymuştuk, yeni yönetim sistemi ile bunu daha da güçlendirerek, küresel dünyada daha söz sahibi olduğumuz bir hale çevireceğiz.

#Cumhurbaşkanı Erdoğan
#AK Parti
#AK Parti seçim beyannamesi
6 yıl önce