|

Bir kez daha görüşecekler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karşısına ortak aday çıkarma girişimleri kapsamında Saadet Partisi ve İyi Parti liderleri biraraya geldi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/04/2018 Çarşamba
Güncelleme: 02:39 - 25/04/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Karamollaoğlu, dün İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti.
Karamollaoğlu, dün İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti.

SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, dün İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti. Akşener ile Karamollaoğlu'nun İyi Parti Genel Merkezi'ndeki görüşmesi yaklaşık 2 saat sürdü. "Karamollaoğlu beyefendi ile uzunca bir Türkiye değerlendirmesi yaptık. Ben kendisinin görüşlerinden çok istifade ettim" diyen Akşener, görüşmelerin süreceğini ifade etti.

Karamollaoğlu da İyi Parti kongresinden sonra Akşener'i tebrik için ziyaret etme düşünceleri olduğunu ancak seçim kararının bu ziyareti biraz daha farklı bir havaya getirdiğini söyledi. Karamollaoğlu, "Türkiye'nin meselelerini de dünyayı da çok farklı yönlerden çok samimi bir şekilde görüştük, fikirlerimizi dile getirdik. Detaylarda belki birtakım farklı yaklaşımlar olabilir ama ümit ediyorum ki bu görüşmelerimiz devam edecek. İnşallah tekrar kendileriyle bu haftanın sonuna doğru bir görüşmemiz vuku bulur. Gelişmeleri bir defa daha son kertede neticelendirmeye çalışacağız" dedi.

#Seçim
#Meral Akşener
#Saadet Partisi
6 yıl önce