|

Türkiye’ye tuzak kuruluyor

MHP lideri Devlet Bahçeli, muhalefetin kafa karıştıran ittifak görüşmelerine sert tepki gösterdi. Türkiye’ye tuzak kurulduğunu ifade eden Bahçeli, “Bunalıma çağrı yapan bulanık görüşme ve temas trafiklerini ibretle ve endişeyle takip ediyorum. Türk milleti tahrik ve taciz ediliyor. Hülasa kaosa oynanıyor” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/04/2018 Çarşamba
Güncelleme: 08:08 - 25/04/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
MHP lideri Devlet Bahçeli
MHP lideri Devlet Bahçeli

İttifak görüşmelerini değerlendiren MHP lideri Devlet Bahçeli, siyasi gelişmelerin bir buhrana davetiye çıkarttığını vurguladı. Abdullah Gül’ün ismi üzerinden çok sinsi bir kamuoyu hazırlama stratejisinin devreye sokulduğuna işaret eden Bahçeli, “FETÖ işbaşındadır. PKK razıdır” ifadelerini kullandı. Twitter’dan paylaşımlarda bulunan Bahçeli, Türkiye’ye tuzak kurulduğunu, Türk milletinin tahrik ve taciz edilerek kaosa oynandığını kaydetti. Bahçeli’nin değerlendirmelerinden öne çıkanlar şöyle:

NİFAK YUVALARI İŞ BAŞINDA

24 Haziran 2018’de yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerine iki ay kala iç ve dış nifak yuvaları başlarını kaldırmış vaziyettedir. Siyasi ve toplumsal yapının mahvını kurgulayan ihanet lobisi oldukça aktif, son derece faaldir. Cumhur İttifakı’nı hazmedemeyen çevreler ne yapacaklarını şaşırmış durumdadırlar. Cümbüş İttifakı kurun demiştik, ne fayda; cürüm ve cehaletin koalisyonunda söz kesecek kadar İP’ten kazıktan boşanmışlardır.

SİYASİ AHLAKA VE VEFAYA SIĞMAZ

Şimdi 11’nci Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanı adaylığı üzerine çok sinsi bir kamuoyu hazırlama stratejisi devrededir. Türkiye düşmanları heyecanlıdır. CHP, SP, HDP, İP Sayın Gül’ün adaylığına hevesle taliptir. Sayın Erdoğan’ın 2007yılı Nisan ayında “kardeşim” açıklamasıyla Cumhurbaşkanı adayı gösterdiği Abdullah Gül, siyasi akıl ve vefa ahlakını tartışmaya açacak bir kayıp ve kopuşun arifesindedir. Kardeşlik ne ara karanlığa gömüldü? Sayın Gül böylesi bir zaafa düşmeyi nasıl göze aldı? Sayın Gül Pensilvanya’nın tezgahına düşmeyi nasıl göze almıştır?

#Devlet Bahçeli
#Seçim
#MHP
6 yıl önce