|

Diriliş Ertuğrul 114. bölüm fragmanı yayınlandı

Diriliş Ertuğrul 114. bölüm fragmanı yayınlandı. Sadeddin Köpek, Kayı obasına hain bir plan hazırlayarak saldırıyor. Aslıhan Hatun'un ölümü ile de Ertuğrul Bey, Emir Sadeddin Köpek'i öldürmek için peşine düştü. İşte Diriliş Ertuğrul 114. bölüm fragmanı...

Yeni Şafak
09:28 - 10/04/2018 Salı
Güncelleme: 17:37 - 11/04/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Ertuğrul Bey, Emir Sadeddin Köpek'in peşine düşüyor.
Ertuğrul Bey, Emir Sadeddin Köpek'in peşine düşüyor.

TRT'nin sevilen dizisi haline gelen Diriliş Ertuğrul'un heyecanla beklenen 114. bölüm fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul yeni bölümde Saadettin Köpek, Aydoğmuş'a talimat verip Kayı obasının içine girip taş üstünde taş bırakmamak istiyor. Öte yandan Ertuğrul Bey, Saadettin Köpek'i bulup oklarını ona doğru çevirip atıyor.

113. son bölümde neler oldu?

Ertuğrul uç beyliği elinden alınınca, alpleriyle birlikte kaleyi terk etmişti. Obadan da uç beyliğine ait sancaklar Selçuklu askerleri tarafından sökülmüştü. Marya, Aydoğmuş tarafından salıverilmiş ve Köpek’in hizmetine girmişti. Günalp ise Köpek’in emriyle onun yanına gitmek üzere kaleden ayrılmış ve meydan Aydoğmuş’a kalmıştı.

Köpek’in gazabına uğrayanlara ise, Taceddin Pervane de eklenmişti. Sultan ise tüm bunlar yüzünden anası Mahperi ile hesaplaşmıştı. Köpek, himayesine aldığı emirlerle sultanı artık neredeyse yok hükmünde bırakmıştı.

Sultan ise tüm bunlar üzerine Köpek’in ölüm fermanını imzalamıştı. Ertuğrul ise, isyan hazırlığındaki beyleri yanlışlarından döndürmek için onların yanına varmıştı. Köpek ise Günalp’ın körleşmiş sadakatini kullanarak, Günalp’ı beyleri ve Ertuğrul’u öldürmek üzere onların yanına göndermişti.

Aslıhan Hatun, Emir Sadeddin Köpek'i hançerledi. Öldürmeye çalışırken Aslıhan Hatun, Köpek'ten ikinci darbe alarak vefat etti. Aslıhan Hatun'un obaya cenazesi getirildi. Turgut Alp ve obadakiler Aslıhan Hatun'un intikamını almak için ant ettiler.

"Yurdumuzda tek bir hain kalmayana dek dişe diş kana kan" diyen Ertuğrul bey intikam yemini etti ve savaşı başlattı.

İşte Diriliş Ertuğrul 114. bölüm fragmanı yayınlandı:
#Diriliş Ertuğrul
#TRT
#Dizi
#Ertuğrul Bey
6 yıl önce