|

Alişan 'yalaka' eleştirilerine cevap verdi: Tek bir şey istemedim

Ünlü türkücü Alişan, katıldığı magazin programında Cumhurbaşkanlığı seçimlerine gittikten sonra hakkında yapılan 'yalaka' eleştirilerine cevap verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sevdiğini ve bundan sonra da yanında olacağını ifade eden Alişan, "Herkes kendinden mesul. Ben Cumhurbaşkanımızdan bugüne kadar tek bir şey istememiştir. Telefon açıp da 'Başıma bir şey geldi, bir televizyon program yapmak istiyorum, konser yapmak istiyorum' gibi tek bir şey dememişimdir" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
12:59 - 16/11/2018 Friday
Güncelleme: 14:06 - 16/11/2018 Friday
Diğer
Alişan
Alişan

Ünlü türkücü Alişan, Kanal D ekranlarında yayından 2. Sayfa programına katıldı. Her yaptığı hareketi sosyal medyada olay olan Alişan, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerine gittiğimden beri bir takım insanlar bizi 'Sanatçı değil bunlar saray soytarısı, yalakalar, Cumhurbaşkanı yanlısı' gibi şeyler yazdılar" dedi.

"Cumhurbaşkanlığı seçimlerine gittiğimden beri bir takım insanlar bizi 'Sanatçı değil bunlar saray soytarısı, yalakalar, Cumhurbaşkanı yanlısı' gibi şeyler yazdılar. Devletinin, milletinin, cumhurbaşkanının yanında olan insanı eleştiren bir grup insan var. tabi ki de herkesi mutlu edemezsin ama ben bunu defalarca anlatmama rağmen anlamıyorlar. Herkes kendinden mesuldür. Ama ben cumhurbaşkanımızı çok sevdiğim için bugüne kadar tek bir şey istememiştir. Telefon açıp da 'Başıma bir şey geldi, bir televizyon program yapmak istiyorum, konser yapmak istiyorum' gibi tek bir şey dememişimdir. Bunu da açık yüreklilikle söyleyeyim

Allah yardım ediyor ondan bir yerlere geldim. Ama insanların gözünde sanki biz daha fazla iş ve para kazanmak için yalakalık yapıyormuşuz gibi. Belki yakınlarında böyle insanlar vardır ama beni aynı kefeye koymaları üzüyor. Çünkü ben cumhurbaşkanını cani gönülden seviyorum. Bundan sonra da yanında olacağım."



#Recep Tayyip Erdoğan
#Alişan
5 years ago