|

Alişan: Destek verdim suçlu oldum

Sanat dünyasının ünlü isimleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zaferiyle sonuçlanan 24 Haziran seçimini değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduğunu belirten sanatçı Alişan, kendisine hakaret edenlere, "Destek verdim suçlu oldum" dedi.

Yeni Şafak
10:25 - 27/06/2018 Çarşamba
Güncelleme: 10:45 - 27/06/2018 Çarşamba
Diğer
Sanatçı Alişan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı desteklemesi sonucu sosyal medya üzerinden linç edildi.
Sanatçı Alişan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı desteklemesi sonucu sosyal medya üzerinden linç edildi.

Ünlü isimler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi kazanmasıyla mutluluklarını sosyal medya hesaplarından paylaşmışlardı. Seçimden bir gün önce, sosyal medyada Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'Bir oyum var size helal olsun' diye yazan sanatçı Alişan, bu paylaşımının ardından ağır hakaretlere uğradı.


"Cumhurbaşkanımızın yanında olacağım"

Sabah'ın haberine göre, konuyla ilgili konuşan sanatçı Alişan, şunları söyledi:

  • "Sayın Başkanımızın dün de yanındaydım, bundan sonra da hep yanında olacağım. 'Kimse fikirlerini özgürce söyleyemiyor' diyenler, ne hikmetse bana ve aileme ve hatta doğmamış çocuğuma ağza alınmayacak hakaretler, küfürler, beddualar etti. Çünkü kendilerinin desteklediği adaylara değil, Cumhurbaşkanımıza destek verdiğim için suçluydum! Onlara tek sözüm şu: Yıllar evvel olduğu gibi bugün de Cumhurbaşkanımızın yanında olacağım. Hakaret ve küfür edenlerle yargı yoluyla hesaplaşacağım."
#Alişan
#Sanatçı
#Cumhurbaşkanı Erdoğan
#Seçim
#Oy
6 yıl önce