|

Alişan'dan seçim paylaşımı: Ağabey sonuna kadar helal olsun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisini her fırsatta dile getiren ünlü sanatçı Alişan'dan seçim öncesi bir paylaşım geldi. Erdoğan'a olan sevgisini dile getiren Alişan, " Milleti için devleti için çalışan ,yaptığı güzel şeylerle adını Türkiye Cumhuriyeti tarihine kazıyan büyük lider, ağabey Sayın Recep Tayyip Erdoğan... Yarın verilecek 1 oyum var ve oyum size sonuna kadar helal olsun" dedi.

Yeni Şafak
10:35 - 24/06/2018 الأحد
Güncelleme: 10:59 - 24/06/2018 الأحد
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz aylarda evlenen Alişan'ın nikah şahidi olmuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz aylarda evlenen Alişan'ın nikah şahidi olmuştu.

Ünlü şarkıcı Alişan, seçim öncesi Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Her fırsatta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisini dile getiren ve 1,5 ay önce nikahında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı şahit yapan Alişan yine övgü dolu sözler sarf etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok eskiden tanıdığını ve bir ağabey gibi gördüğünü söyleyen Alişan'ın o sözleri:

  • "1996 yılından beri tanıdığım belediye başkanlığında da haksız yere cezaevinde yattığında da, milletvekili seçilip de hakkı elinden alındığında da, başbakanlığında da ve en son Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı yaptığı dönemde de de yanınızdaydım. Bundan sonra da yanınızda olacağım. Milleti için devleti için çalışan , yaptığı güzel şeylerle adını Türkiye Cumhuriyeti tarihine kazıyan büyük lider, ağabey Sayın Recep Tayyip Erdoğan... "

#Alişan
#Recep Tayyip ERdoğan
#seçim
٪d سنوات قبل