|

İttifakın yanındayız

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bir otelde düzenlenen programa katıldı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 5/03/2018 Pazartesi
Güncelleme: 03:00 - 5/03/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
​​Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici
​​Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici

Program kapsamında bir konuşma yapan Destici şunları söyledi: Biz HDP hariç elbette ki bütün siyasi partilerle otururuz konuşuruz ama bizim tavrımız net, biz bu ittifakın yanındayız. Dolayısıyla da sonuna kadar yanında durmaya devam edeceğiz.

SÖYLENTİLERE İTİBAR ETMİYORUZ

Seçim güvenliğiyle ilgili uyum yasaları paketindeki maddelere bakıyoruz. Bunların daha çok PKK’nın ve onun uzantılarının seçim güvenliğini yok ettiği unsurlar dikkate alınarak hazırlandığını görüyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi adeta HDP’nin sözcülüğünü yapar gibi HDP’nin söyleyeceği şeyleri söylüyor. Bunlar doğru şeyler değil. Seçim güvenliğinden bahsedilecekse trilyonlarca Hazine yardımı alıyorlar, kurdurun sisteminizi sandık sandık oylarınızı hesaplayın. Şimdiden bu milli ve yerli olan ‘Cumhur İttifakı’nı parçalamak, bu ittifaka yönelik fitne ateşini yakmak adına ortaya atılan bir takım söylentilere itibar etmiyoruz. Kimsenin de itibar etmemesini salık veriyoruz.”

#BBP
#Mustafa Destici
6 yıl önce