|

Apple iOS 11 nasıl kullanılır videosu yayınladı

ABD’li teknoloji devi Apple, yeni işletim sistemi iOS 11’in iPad’leri nasıl daha işlevsel hale getirdiğini gösteren video yayınladı. Özellikle dosyalar özelliği, sürükle bırak ve çoklu dokunma özelliğinin cihaza kattığı özellikleri 6 adet nasıl yapılır videosu ile anlatan Apple, yayınlamadan önce iOS 11’in özelliklerinin kullanımı hakkında kullanıcılarına fikir verdi.

Yeni Şafak
12:04 - 18/08/2017 Cuma
Güncelleme: 12:12 - 18/08/2017 Cuma
Yeni Şafak
Apple iOS 11 ile cihazlarının nasıl daha işlevsel hale geldiğini gösteren 6 nasıl yapılır videosu yayınladı.
Apple iOS 11 ile cihazlarının nasıl daha işlevsel hale geldiğini gösteren 6 nasıl yapılır videosu yayınladı.

ABD’li teknoloji devi Apple, eylül ayında tanıtımını gerçekleştireceği iOS 11’i beta sürümlerini 2 aydır test ediyor. Test sırasında oraya çıkan özellikler, beta sürümü kullanıcılarını daha şimdiden heyecanlandırmaya başladı. Özellikle Apple kullanıcılarının yıllardır beklediği dosyalar özelliği ise, en çok ilgi gören özellikler arasında yerini almayı başardı.

Yeni işletim sistemine ait özellikler, iPhone ve iPad cihazlarını adeta bir bilgisayar havasına büründürüyor. Dosyalar özelliği, sürükle bırak ve çoklu dokunma özelliği en çok beğenilen özellikler arasında yerini alıyor. Ayrıca bu özelliklerle Apple’ın kalemi birleşince oldukça işlevsel bir deneyim ortaya çıkıyor.


Apple’da iOS 11 ile bu yeni özelliklerin iPad’lere nasıl bir işlevsellik kazandırdığını 6 yeni ‘nasıl yapılır’ videosu ile Apple severlerin beğenisine sundu.

#Apple
#iPad
#iOS 11
7 yıl önce