|

Milletin seçimi TVNET’te

Türkiye'nin seçim sonuçları TVNET, seçim özel yayını ve uzman konukları ile en hızlı, en güvenilir verilerini ile ekranlara getiriyor. yenisafak.com ise sonuçları “Seçim 2018” sayfasında, ‘cumhurbaşkanlığı’, ‘partiler’ ve ‘ittifaklar’ olarak üç ayrı kategoride ve 3 dilde okuyuculara duyuracak.

Yeni Şafak ve
21:30 - 24/06/2018 Pazar
Güncelleme: 21:33 - 24/06/2018 Pazar
Yeni Şafak
Faruk Aksoy - Serhat İbrahimoğlu - Merve Türkay
Faruk Aksoy - Serhat İbrahimoğlu - Merve Türkay

Türkiye, cumhurbaşkanını ve 27. dönem parlamentosunu belirlemek üzere bugün sandık başına gitti. Türkiye'nin seçimini yaptığı bu tarihi günde TVNET ve Yenisafak.com ekipleri sonuçları en hızlı ve güvenilir şekilde duyurmak için hazırlıklarını yaptı.

ALANINDA UZMAN KONUKLAR

2016'da yapılan referandumda sonuçları en hızlı şekilde duyurarak farkını ortaya koyan TVNET'te, bu seçimde de özel stüdyoda uzman konuklarla seçim sonuçları değerlendirilecek. Sandıklar kapandıktan sonra önemli noktalardan canlı bağlantılar, il il seçim sonuçları, ayrıntılı grafik analizleri uzman değerlendirmeleri ile ekrana taşınacak. Serhat İbrahimoğlu, Merve Türkay ve Faruk Aksoy’un moderatörlüğünde gerçekleşecek SEÇİM 2018 özel yayınına; Nedret Ersanel, Avni Özgürel, Süleyman Seyfi Öğün, Ali Saydam, Ozan Ceyhun, Hakkı Öcal, Rıza Saka, Ergün Yıldırım, Mehmet Sarı, Taceddin Kutay, Salih Yılmaz, Rahim Er, Sevil Nuriyeva, Mehmet Ali Kulat, Hasan Basri Yıldız, Hilmi Daşdemir, Yasin Şamlı, Enes Bayraklı, Halit Keskin, Cemal Zehir, İsmail Öz, Yusuf Özkır ve Ali Aslan katılacak. tvnet'in Seçim Özel Yayını saat 16:00’dan itibaren ekranlarda olacak.


ÜÇ DİLDE SEÇİM SİTESİ

Türkiye'nin en büyük haber sitelerinden yenisafak.com da, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçim sonuçlarını, "Seçim 2018" özel sayfasından anında duyuracak. Cumhurbaşkanlığı, partileri ve ittifaklar olarak sonuçların üç ayrı kategoride açıklanacağı sayfada geçmiş seçimlerle kıyaslama da yapılacak. Seçim sonuçlarını Türkçe’nin yanı sıra İngilizce ve Arapça dillerinde hazırlanan özel sayfalardan duyuracak olan yenisafak.com kurulan özel stüdyodan kesintisiz canlı yayınlar yapacak. Facebook, Twitter ve YouTube’den yapılacak yayınlara uzman isimler konuk olacak.

İbrahim Karagül'den tarihi zafer için ilk yorum:


Yarından itibaren Türkiye'de sistem değişiyor. Türkiye tarihinin en büyük değişimiydi Başkanlık sistemi. 25 Haziran sabahından itibaren bu mücadelenin son safhasına geçeceğiz. Bugüne kadar Türkiye'yi durdurmayanlar bundan sonra da durduramayacaklar.


#Sçeim
#tvnet
#Yeni Şafak
6 yıl önce