|

Diriliş Ertuğrul'un 5. sezonu ne zaman başlayacak?

TRT'nin rekor kıran dizisi Diriliş Ertuğrul geçtiğimiz haftalarda sezon finalini duygusal bir şekilde yapmıştı. Sezon finalinin ardından merakla yeni sezonun başlayacağı tarihi sorgulayan vatandaşlar, Diriliş Ertuğrul 5. sezon hakkında bilgi almak istiyor. Peki, Diriliş Ertuğrul'un 5. sezonu ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Yeni Şafak
09:08 - 26/06/2018 Salı
Güncelleme: 11:06 - 26/06/2018 Salı
Yeni Şafak
Diriliş Ertuğrul, sezon finalini geçtiğimiz haftalarda yapmıştı.
Diriliş Ertuğrul, sezon finalini geçtiğimiz haftalarda yapmıştı.

Başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın yer aldığı ekranların izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul geçtiğimiz sezonda yine heyecanlandırdı. Özellikle savaş sahnelerin sıklığı izleyicileri heyecanlandırırken yeni kararlar herkesi şaşırttı.

Bununla birlikte yeni sezonu büyük merak konusu olan Diriliş Ertuğrul tanıtımı için dizinin sevenleri heyecanla bekliyor. Peki Diriliş Ertuğrul 122.bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Önümüzdeki sezon Moğollar ile savaşa girecek olan Ertuğrul Bey ölecek mi?

Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonu ne zaman başlayacak?

  • Diriliş Ertuğrul’un merakla beklenen yeni sezon tarihi hakkında henüz net bir bilgi yok. Ancak sevilen dizinin geçtiğimiz sezonu Ekim ayında başlamıştı. Bu nedenle dizinin yine aynı tarihlerde başlayabileceği tahmin ediliyor. Konu hakkında bir açıklama olduğu takdirde haberimizden okuyabilirsiniz.

Sezon Finalinde neler oldu?

Diriliş Ertuğrul 121. son bölüm ile sezona veda etti. TRT ekranlarının sevilen dizisi sezonun kapanışını duygusal bir şekilde yaptı. Halime Hatun'un mezarının başına giden ve göç edecekleri için ona son vedasının gerçekleştiren Kayı Obası, dualarını ettikten sonra yola koyuldu. Söğüt'e doğru yola çıkan oba beyi Ertuğrul Bey, yeni bir çağa adım atmak üzere harekete geçti.

Ertuğrul Bey, Ögeday Han’a tabi olmayı kabul etmiş ve Ögeday, beklenmedik bir şekilde Ertuğrul’dan Selçuklu’nun sultanı olmasını istemişti. Almıla ise Hayme’nin gözünde iyice yer edinmiş ve artık obaya yerleşmişti. Moğol karargahında ise Ögeday Han’ın beklenmedik bir şekilde ölümü herkesi sarsmıştı. Ertuğrul, bunun üzerine gelen tehlikeyi sezmiş ve karargâhtan kaçmıştı.

Böylece Ertuğrul ve onun peşine düşen Noyan arasında amansız bir kovalamaca başlamıştı. Günalp ise Moğol casuslarını yakalamış ve konuşturmayı başarmıştı. Turgut ve Bamsı, Almıla’nın aslında Noyan’ın kardeşi Alangoya olduğunu öğrenmiş ve bunu Ertuğrul’a söylemişlerdi. Bunun üzerine hep birlikte dörtnala Kayı Obası’na doğru yola koyulmuşlardı.

#Diriliş Ertuğrul
#5. sezon
#Ertuğrul Bey
6 yıl önce