|

Akşener'in sağ kolunun alkol alıp özel jetle seyahat ettiği görüntüleri servis eden hesaba özür dilettiler: Görüntüdeki çaymış

FETÖ iltisaklı Gökhan Özbek'in sahibi olduğu 23 derece isimli sosyal medya hesabı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, son dönemde 'kara para' iddialarıyla gündeme gelen özel kalem müdürü Esma Bekar'a ait 'özel jette alkol aldığı' görüntüleri paylaştı. Görüntüler gündem olurken video, bir süre sonra hesap tarafından silindi. 23 derece'den daha sonra yapılan 'özür' açıklamasında, görüntüdeki içkinin 'çay' olduğu iddia edilse de bu açıklama vatandaşlar tarafından 'inandırıcı' bulunmadı.

23:14 - 27/11/2023 Pazartesi
Güncelleme: 23:35 - 27/11/2023 Pazartesi
Yeni Şafak
Meral Akşener ve özel kalem müdürü Esma Bekar
Meral Akşener ve özel kalem müdürü Esma Bekar

İstifalarla çalkalanan İYİ Parti'de, son olarak kayıp 132 milyon lira krizi patlak verdi. Eski mali işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır üzerinden ortaya atılan iddialar, partiyi daha da karıştırdı. Dikbayır, geçtiğimiz gün, partide yaşanan skandalları bir bir ifşa etti.

İYİ Parti'de karanlık işler: Dikbayır'dan Esma Bekar hakkında çarpıcı iddialar

Meral Akşener'in özel kalem müdürü Esma Bekar'ın, danışmanına ajanlık teklif ettiğini belirten Dikbayır,
"Aracıma takip cihazı koymak istediler" dedi. Birçok itirafta bulunan Dikbayır sözlerinin devamında, "Meral Akşener'e FETÖ'cü diyemem ama partide yapılanlara baktığınız zaman FETÖ taktikleri uygulandığını söyleyebiliriz.
" diye konuştu.

Akşener'in sağ kolunun alkol alıp özel jetle seyahat ettiği görüntüler

Esma Bekar'ın kocası aracılığıyla 'kara para' teslim aldığını da öne süren Dikbayır'ın iddiaları, sıcaklığını korurken bugün dikkat çeken bir görüntü sosyal medyada dolaşıma sokuldu.

FETÖ iltisaklı Gökhan Özbek'in sahibi olduğu 23 derece isimli sosyal medya hesabı, Esma Bekar'ın, İYİ Partililerle birlikte özel jette alkol aldığı görüntüleri paylaştı.

Görüntüler kısa sürede gündem olurken video kısa bir süre sonra hesap tarafından silindi.

"Görüntüdeki çaymış"

Birkaç saat sonra 23 derece'den yapılan 'özür' açıklamasında, görüntüdeki içkinin 'çay' olduğu iddia edilse de bu açıklama vatandaşlar tarafından samimi bulunmadı.

23 dereceden konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:
"Biraz önce İyi Parti Genel Başkanı Akşener’in Özel Kalem Müdürü Esma Bekar ile ilgili yayınlanan video haberde kendisinin elindeki bardağın viski olduğu iddia edilmiş olsa da haber merkezimizde gerekli incelemelerde çay olduğu, bu konuda dikkatsiz davranarak yanlış algılara sebep olduğumuzu belirtir, taraflardan özür dileyerek ilgili haberi geri çektiğimizi ifade ederiz."

Vatandaşlar inandırıcı bulmadı

23 dereceden yapılan bu açıklama vatandaşlar tarafından samimi bulunmadı. Gelen tepkilerden bazıları şöyle:

#Meral Akşener
#İYİ Parti
#Esma Bekar
#Alkol
#özel jet
5 ay önce