EDISYON:

Hukukçu Ersan Şen'den sert tepki: İmamoğlu'nun yaptığı ucuz kahramanlık

10:1616/12/2022, пятница
G: 16/12/2022, пятница
Diğer
Hukukçu Ersan Şen
Hukukçu Ersan Şen

Ceza Hukukçusu Ersan Şen katıldığı bir televizyon programında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen ceza ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ceza sürecinin işleyişini anlatan Şen, İmamoğlu'nun ucuz kahramanlık yaptığını belirtti.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle açılan davada karar açıklandı. İmamoğlu'na iki yıl yedi ay 15 gün hapis cezası verildi.


"İmamoğlu'nun yaptığı ucuz kahramanlık"

Ceza Hukukçusu Ersan Şen katıldığı televizyon programında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen ceza ile ilgili konuştu.

İmamoğlu'na verilen cezanın işleyiş süreci ile ilgili bilgiler veren Şen, Ekrem İmamoğlu'nun ucuz kahramanlık yaptığını söyledi.

Şen
'Sayın İmamoğlu'nun yaptığı ucuz kahramanlık. Kardeşim sen hizmetlerinle konuşursun. Kaldığın yerden devam et. Hiçbir şeyin sonu değil. Daha bunun istinafı, Yargıtay'ı var.'
ifadelerini kullandı.
#ekrem imamoğlu
#ersan şen
#ceza
#İBB

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.