|

Başkan Erdoğan yeni bakanla ilgili detayı ilk kez anlattı

Başkan Erdoğan, yeni açıkladığı kabineyle ilgili ilk kez değerlendirmelerde bulunurken Çalışma, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ile ilgili kamuoyunun bilmediği bir detayı da ilk kez açıkladı. Erdoğan, Selçuk'u yabancı bir teşkilatta farklı bir göreve teklif ettiğini ancak daha sonra kabine nedeniyle bundan vazgeçtiğini söyledi.

Yeni Şafak
17:26 - 11/07/2018 Wednesday
Güncelleme: 18:27 - 11/07/2018 Wednesday
Yeni Şafak
Başkan Erdoğan, Zehra Zümrüt Selçuk'u daha önce hangi göreve teklif ettiğini ilk kez açıkladı.
Başkan Erdoğan, Zehra Zümrüt Selçuk'u daha önce hangi göreve teklif ettiğini ilk kez açıkladı.

Başkan Erdoğan, yemin töreninin ardından ilk yurtdışı ziyaretlerini Azerbaycan ve KKTC'ye yaptı.

Temaslarının ardından dönüş yolunda uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, yeni kabineyle ilgili detayları da ilk kez anlattı.

"Zehra Zümrüt Selçuk'u başka bir göreve önermiştim"

Kabinenin en genç bakanı olan ve kısa zamanda en çok konuşulan isimlerden biri olan Çalışma, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ile ilgili düşüncelerini paylaşan Başkan Erdoğan, şunları söyledi:

"Çalışma, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız çok zeki, farklı yerlerde eğitim görmüş, iyi bir istatistikçidir. Kadın istihdamı ile ilgili önemli çalışmaları var. Aslında ben onu en son İslam İşbirliği Teşkilatı’na bağlı Sesrıc'de Genel Sekreterliğe direktör olarak teklif ettim. Ama kabine gündeme gelince biz bundan vazgeçelim dedik."

#Erdoğan
#Kabine
#Zehra Zümrüt Selçuk
6 years ago