|

Ağrı'daki küçük kızın son görüntüsü ortaya çıktı

Ağrı’da Ramazan Bayramı'nın ilk günü ailesi ile birlikte Bezirhane köyüne giden ve evin önünde kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir 3 gündür AFAD, jandarma ekipleri, korucular ve köylüler tarafından yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadı. Minik kızın amcası, Leyla'nın kaybolmadan önceki son görüntülerini paylaştı ve küçük kızın üzerindeki yeşil kıyafetiyle kaybolduğunu aktardı. Öte yandan Leyla'nın anne ve babası da çocuklarının durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
10:42 - 18/06/2018 Pazartesi
Güncelleme: 14:22 - 18/06/2018 Pazartesi
Diğer
Ağrı'da kaybolan küçük kız çocuğunu arama çalışmaları devam ediyor...
Ağrı'da kaybolan küçük kız çocuğunu arama çalışmaları devam ediyor...

Ağrı merkezde ikamet eden Nihat ve Şükran Aydemir bayramın ilk günü bayramlaşmak için akrabalarının bulunduğu Bezirhane köyüne gitti. Akrabaları ile bayramlaşan aile dışarıda amcası ile oyun oynayan Leyla’nın 15 dakika içerisinde kaybolduğunu öğrendi.


"BEYAZ ARAÇTA 3 ÇOCUK VARMIŞ"

Bit televizyon programına katılan baba Nihat Aydemir şüphelendikleri biri olmadığını belirterek, "İçinde bir kadın bir erkeğin olduğu beyaz bir araç varmış. O aracı görenler var. Köye gelip şeker dağıtmışlar. İçinde 3 tane çocuk varmış. Biri mavi gözlüymüş, ona yoğunlaştık. Erkek 40 yaşlarında, kirli sakallı. Arabanın arka camı da kırıkmış" dedi.

"KIZIM SADECE 'ANNE SÜT' DİYEBİLİYOR"

Anne Şükran Aydemir ise kızının yemek yiyemediğini sadece 'anne süt' diyebildiğini söyledi. Anne Aydemir sözlerini şöyle sürdürdü:

  • "Görenler, duyanlar Allah rızası için söylesin. Kim götürdüyse hiçbir şekilde şikayetçi olmayacağım. Kim bana bunu yaptıysa Allah onu islah etsin.
  • Kızım yemek yemiyor, sadece biberonla besleniyor. Allah rızası için getirsinler. Ciğerim yanıyor. Yeter ki kızımı bana sağ sağlim getirsin. Kızım yabancıların yanına gitmez, doğru düzgün ailenin yanına gitmiyor. Utangaçtır. Kendini ifade edemez. Sadece 'anne süt' diyebiliyor. Küçük kardeşinin adı Ece, onu bile söyleyemiyor."

Sosyal medyada Leyla Aydemir'in bulunması için destek kampanyası başlatılırken, arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

#Kayıp çocuk
#Ağrı
6 yıl önce