EDISYON:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzedelere çirkin ifadeler kullananlara tepki: Siz olsanız da olmasanız da devletimiz kardeşlerinin yanındadır

16:4420/05/2023, Cumartesi
G: 20/05/2023, Cumartesi
Diğer

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'daki konteyner kent ziyaretinde konuştu. Konuşmasında CHP yandaşlarının, deprem bölgelerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çıkan oy sonuçlarını gördükten sonra yaptıkları insanlık dışı yorumlara değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "50 bin deprem şehidimiz var. 50 bin deprem şehidimize bu bay bay Kemal'in takımı nasıl baktı? Siz olsanız da olmasanız da bay bay Kemal, devletimiz kardeşlerinin yanındadır. AFAD'ı, Kızılay'ı, bütün imkanlarıyla yanındadır. Ve bundan sonra da yanında olacaktır. Bu konteyner kentin olduğu bölgede ciddi sayıda yaşam var. CHP zihniyetinin temsilcileri sorunu kendilerinde aramak yerine her seferinde insanımızı suçladı. Bugün de aynısını yapıyorlar. Sandıkta tecelli eden iradeyi kabullenmek yerine insanlarımıza ‘cahil’ diyorlar, ‘oylarını sattılar’ iftirası atıyorlar. Ne dediler? '"Benim oyumla dağdaki çobanın oyu bir mi?" diyerek içlerindeki kini ortaya döktüler.

#Recep Tayyip Erdoğan
#cumhurbaşkanı
#Adıyaman
#depremzede

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.