|

Google Pixel 2'nin lansman tarihi belli oldu

Teknoloji devi Google yeni amiral gemisi Pixel 2'nin lansman tarihini açıkladı. Youtube'a yüklediği bir video ile 4 Ekim tarihini bekleyin çağrısında bulundu.

Yeni Şafak
14:42 - 15/09/2017 Cuma
Güncelleme: 14:50 - 15/09/2017 Cuma
Yeni Şafak
Google, Pixel 2'nin lansman tarihini açıkladı.
Google, Pixel 2'nin lansman tarihini açıkladı.

Google’ın uzun süredir beklenen yeni amiral gemisi Pixel 2’nin lansman tarihi belli oldu. Teknoloji devi Google’ın, Youtube’a yüklediği videoda bazı Google aramaları ile sorular yer alıyor; ‘Telefonumun bataryasının sorunu ne?’, ‘Niye depolama alanım sürekli dolu?’, Niye çektiğim fotoğraflar bulanık?’. Videonun sonunda tüm soruların 4 Ekim’de cevaplanacağı belirtiliyor.

Gösterilen videonun sonunda paylaşılan bağlantıya tıkladığımız zaman ‘Telefonunuzu değiştirmeyi mi düşünüyorsunuz? 4 Ekim’e kadar bizi izlemeye devam edin’ yazan bir yazıyla karşılaşıyorsunuz. Eğer isterseniz e-posta adresi ve bulunduğunuz ülkeyi seçerek konuyla ilgili bilgiler alabiliyorsunuz.

Google Pixel 2 hakkında pek çok sızıntı gerçekleşmesine rağmen lansman tarihi hiç konuşulmamıştı. Apple’ın aksine Google, sızıntıları beklemektense lansman tarihini açıklayarak iPhone X veya Note 8 almayı düşünenlere bir çağrı yapıyor olabilir.

  • Pixel 2’nin teknik özelliklerinin aşağıdaki gibi olması bekleniyor:
  • İşlemci: Qualcomm Snapdragon 835
  • RAM: 4GB
  • Depolama alanı: 64-128GB
  • Çift arka kamera

Google’ın yeni amiral gemisinin üretimi için HTC yerine LG’yi seçmiş olması bazı Pixel hayranlarını üzmüştü. LG’nin zamanlarda çıkardığı modellerle tüketicilere yaşattığı hayal kırıklığı Google müşterilerini de tedirgin etmeye başladı.

Pixel 2’nin çetin rakipleri iPhone X ve Note 8 karşısında nasıl özelliklerle ve fiyatla geleceği büyük bir merak konusu.

#Google
#Pixel 2
#Akıllı telefon
7 yıl önce