|

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önerdiği akıllı telefon: Vestel Venüs

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın "ABD’nin elektronik ürünlerine boykot uygulayacağız. Onların iPhone’u varsa kendi ülkemizde Venüs Vestel var" açıklamasından hareketle yerli akıllı telefon markalarını araştırdık. Vestel Venüs'ün fiyatı ve özelliklerini sizin için derledik.

Yeni Şafak
14:00 - 31/10/2018 Çarşamba
Güncelleme: 14:38 - 31/10/2018 Çarşamba
Vestel Venüs
Vestel Venüs

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin kuruluş yıl dönümü dolayısı ile açıklamalarda bulundu. Erdoğan açıklamasında ABD mallarına boykot çağrısında bulunarak, iPhone yerine Vestel telefonlarını almaya davet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın işaret ettiği ve ABD ürünü iPhone yerine alınmasını önerdiği Vestel telefon modellerini sizler için derledik. "Vestel telefonları ne kadar? Vestel akıllı telefon modelleri neler?" gibi soruların cevapları haberimizde

"Durun dediler. Durmadık!"

Vestel Venüs serisi teknik özelliklerine bakıldığı zaman yabancı rakiplerinden hiçbir farkı yok. Arayüz tasarımında bazı ikonlar Venüs serisi için özel olarak tasarlandı. Türkiye’nin en büyük beyaz eşya ve elektronik üreticilerinden Vestel’in fabrikasında tasarlanan ve üretilen Venüs “Türkiye’nin Beklediği Akıllı Telefon” sloganıyla satışa sunulmuştu.


Türkiye’nin gurur duyduğu bir marka olmayı hedefleyen Venüs’ün reklamında “Durun dediler. Durmadık!” sloganı ön plana çıkıyor. Diğer reklamlarda da Venüs’ün tasarımına dikkat çekiliyordu. E Serisi, V Serisi ve Z Serisi olarak üçe ayrılan Venüs farklı ihtiyaçlara hitap ediyor.

Vestel akıllı telefon modelleri ve fiyatları

Yerli üretici Vestel'in çıkardığı bir çok akıllı telefon vatandaşlar tarafından büyük rabet görüyor. Son dönemde yeni teknoloji ile birlikte çıkardığı akıllı telefonlar ile birlikte kendisine bir pazar yaratan Vestel'in önde gelen amiral akıllı telefon modelleri şu şekilde.

  • Vestel Venüs V3 5580
  • Vstel Venüs Z20
  • Vestel Venüs E3
  • Vestel Venüs 5.5v
Tüm Vestel telefon fiyatları ve modelleri için
.

#Vestel
#Venüs
#akıllı telefon
5 yıl önce