|

Bakan Kacır: Dünya sahnesinde öncü bir rol üstlenmeyi hedefliyoruz

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 24. Dünya Bilgi Forumu'na katılmak üzere gittiği Güney Kore'nin başkenti Seul'de yaptığı görüşmelere ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Bakan Kacır, yaptığı paylaşımda "Yenilikçi teknolojilerde dünya sahnesinde öncü bir rol üstlenmeyi hedefliyoruz." dedi.

Seda Ekinci
13:08 - 13/09/2023 Çarşamba
Yeni Şafak
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, X sosyal medya hesabından, 24. Dünya Bilgi Forumu'na katılmak üzere gittiği Güney Kore'nin başkenti Seul'de yaptığı görüşmelere ilişkin paylaşımda bulundu.

Kacır, yaptığı paylaşımda "Yenilikçi teknolojilerde dünya sahnesinde öncü bir rol üstlenmeyi hedefliyoruz. Türkiye'ye olan yatırımcı ilgisi yükseliyor." ifadesini kullandı.

Bakan Kacır'ın paylaşımı şu şekilde;

"Her bir şirketle olan diyaloğumuzda, Türkiye'nin sanayi ve teknolojideki büyüleyici dönüşümünden ve potansiyelinden bahsettik. 70 yılı aşkın tarihi bağlarımız ile iki dost ülkenin eşsiz başarı öyküleri, ortaklaşa gerçekleştirebileceğimiz daha parlak bir gelecek için yeni başlangıçlara vesile olacak. Yenilikçi teknolojilerde dünya sahnesinde öncü bir rol üstlenmeyi hedefliyoruz. Türkiye'ye olan yatırımcı ilgisi yükseliyor."




#Mehmet Fatih Kacır
#Seul
#Sanayi ve Teknoloji Bakanı
#24. Dünya Bilgi Forumu
1 yıl önce