EDISYON:

Öcalan’a özgürlük sözü mü verdiniz?

Haber Merkezi
04:0020/04/2023, Perşembe
G: 20/04/2023, Perşembe
Yeni Şafak
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Şu anda milyonlarca Kürt’e terörist muamelesi yapılıyor” sözlerine sert tepki gösterdi. Bakan Bozdağ, “Biz PKK’ya terör örgütü diyoruz. Ama PKK’ya terör örgütü demeyen Bay Kemal ve avenesi” dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Karaköprü Seçim Bürosu açılışında konuştu. “Bugün biri çıkmış AK Parti’ye, Cumhurbaşkanımıza iftira ediyor” diyen Bozdağ, “Müfteri herifler sanki birileri Kürtlere terörist diyormuş iftirasını bize yaftalamaya çalışıyorlar. Bizim ağzımızdan böyle bir kelime, Cumhurbaşkanımızın da herhangi bir yetkilimizin ağzından böyle bir kelime çıkmadı.” dedi.

CHP YÖNETİMİ AÇIKLASIN

Bozdağ şunları kaydetti: Ama PKK’ya terör örgütü demeyen, reklam olur diye demiyoruz gerekçesine sığınan Bay Kemal ve avenesi kalkıp iftira atabiliyor utanmadan. Bizimle Kürt kardeşlerimiz arasına duvar örmek isteyenlere Urfalılar sandıkta cevap verecektir. Özgürlük dönemiymiş’. Elinden kan damlayanlara özgürlük verecek bir kudreti bu millet kimseye vermez. CHP’nin yönetimine sesleniyorum. Siz HDP’lilere ne söz verdiniz? Öcalan’a hürriyet sözü verdiniz mi? Yüzyıllık Cumhuriyeti değiştirme sözü verdiniz mi? Terörün uzantısı olanlara şehirleri teslim etme sözü verdiniz mi?



#Bekir Bozdağ
#Kemal Kılıçdaorğlu
#PKK
#Öcalan

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.