|

Muhalefet düşmanlığı bıraksın!

Ege’nin incisi İzmir’de vatandaşlar, şehrin bakımsız olmasından şikayet edip “AK Parti gelseydi dünyanın bir numaralı şehri İzmir olacaktı” dedi. Vatandaşlar, “Muhalefet projeyle gelsin, Erdoğan düşmanlığını bıraksınlar” diye konuştu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 22/05/2018 Salı
Güncelleme: 02:48 - 22/05/2018 Salı
Yeni Şafak
Yeni Şafak ve tvnet ekiplerinin bu seferki durağı Ege'nin incisi İzmir oldu.
Yeni Şafak ve tvnet ekiplerinin bu seferki durağı Ege'nin incisi İzmir oldu.

24 Haziran seçimleri öncesinde seçmene kulak veren Yeni Şafak ve tvnet ekiplerinin bu seferki durağı Ege'nin incisi İzmir oldu. İnşaat işleriyle uğraşan Ahmet Bülbül, "Erdoğan dışında kalan siyasi partiler ne vaat ediyor, insanların buna bakması lazım. Yeter ki Erdoğan gitsin, diyorlar. Projeyle gelsinler, Erdoğan düşmanlığını bıraksınlar. Erdoğan düşmanlığı gözlerini kör etmiş; bunu bıraksınlar oturup millet için çalışsınlar” dedi.

İZMİR BU KADAR BAKIMSIZ OLMAMALI

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan’ı destekleyeceğini belirten Emin Üzüm, “Kendisi sadece Türkiye'deki mazlumların sesi değil, Filistin'deki bir annenin, Suriye'deki bir babanın, Arakan'daki bir çocuğun da sesi oldu” diye konuştu. 9 Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde okuyan Beyzanur Fırat, “Ankara’da yaşıyorum. Okul için İzmir'e geldiğim zaman şok olmuştum. Ege’nin incisi ve büyük bir şehir ama bu kadar bakımsız olmamalıydı bence. Umarım İzmir için önemli adımlar atılır” diye konuştu.

MAZLUMLARIN SESİ OLDUK

Ayakkabı imalatçısı olan Mesut Sağlam, “Bir lider cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi olmalı. Suriye'deki mazlumlara yardımlar yapıldı. O insanlar gerçekten zor durumdaydı. Mazlumların sesi olduk” dedi. 9 Eylül Üniversitesi öğrencisi Fatih Seyrek, “Mevcut cumhurbaşkanından memnunum. O zalime karşı mazluma kalkan olmayı bildi” değerlendirmesinde bulundu.


CHP'den şikayetçiyim

Geçimini dericilikle kazanan Cevat Bozkurt, 30 yıldır İzmir'den şikayetçi olduğunu belirterek, "İzmir neden İstanbul, Ankara olmasın? Bu il CHP yönetiminden dolayı böyle. AK Parti gelseydi dünyanın bir numaralı şehri İzmir olacaktı. Fakat çalışmıyorlar, yapmıyorlar şikayetçiyim" dedi.

#İzmir
#Seçim
#Yeni Şafak
6 yıl önce