|

Bahçeli'den dört parti ittifakı için ilk yorum

MHP lideri Devlet Bahçeli, seçimlerde ittifak yapacağını açıklayan 4 parti için yaptığı ilk yorumda "İttifakın yasal zeminde olması bizi memnun eder. Hayırlı uğurlu olsun. Dört, beş partinin bir araya gelmesi ülke seçimine de fayda sağlar" dedi.

Yeni Şafak
10:16 - 2/05/2018 Çarşamba
Güncelleme: 10:41 - 2/05/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
MHP lideri Devlet Bahçeli
MHP lideri Devlet Bahçeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den CHP, İyi Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti’nin ittifakına ilk yorum geldi. Bahçeli, ittifaklar hakkında yaptığı açıklamalarda 'İttifaklar hayırlı uğurlu olsun' dedi.

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar;

İttifaklar hayırlı uğurlu olsun


İttifakın yasal zeminde yapılmasının demokrasimiz için hayırlara vesile olacağını ifade etmiştik. Bazı çevreler bu ittifak kavramına alerji ortaya koymuşlardır. Zaman içinde kendileri de ittifak yapma duruma geldiler. Dört partinin böyle bir arada olması ülkemiz için kaynaşma vesilesi olacaktır. Sıfır barajla bu seçim nasıl oluyor görülsün bakalım. Hayırlı uğurlu olsun. İttifak olayını ortaya koyduğumuzda bize baraj ve hazine yardımı gibi sözler söyleyenler bugün oraya baksınlar.

Teşkilatlara gönderilen genelge için yorum

Her seçim MHP teşkilatına genelge gönderir. Bu görevi bir kez daha yapmış olduk. Müracaatlarda uzatma olmayacak. 108 tane hanımefendi var. Bu çok memnun verici.

Hukuk komisyonumuz adaylarımızı inceleyecek. FETÖ'den, terör örgütlerinden sızma var mı buna bakılacak. Sonrasında değerlendirme kurullarında belirlenecek. Diğer adaylarımızı hazır hale getirecek. Gençlerin, hanımların ve tecrübeli siyasetçileri bir araya getireceğiz.

#MHP
#Devlet Bahçeli
#seçim 2018
#seçim
#seçim ittifakı
6 yıl önce