|

Firari bebek okyanusun ortasında bulundu

Yeni Zelanda'nın Kuzey Adası'nın Matata Sahili'nde ailesiyle kaldığı kamp çadırının fermuarını açarak kaçan 18 aylık bebek, bir balıkçı tarafından okyanusta bulundu. Bebeklerinin kurtulmasını mucize olarak nitelendiren aile, durumu sonradan fark ettiği bildirildi.

Yeni Şafak
09:06 - 6/11/2018 Salı
Güncelleme: 09:57 - 6/11/2018 Salı
Diğer
18  aylık bebek, bir balıkçı tarafından okyanusta bulundu.
18 aylık bebek, bir balıkçı tarafından okyanusta bulundu.

Yeni Zelanda'nın Kuzey Adası'nın Matata Sahili'nde tatile giden bir aile kamp yapmak için çadır kurdu. 18 aylık bebekleriyle birlikte bulunan aile uyurken bebekleri olan Gus Hutt, çadırın fermuarını açarak kaçtı.

Avlanmak için okyanusa açılan balıkçı Gus Hutt, "Denizde bir şey gördüğümü fark ettim. İlk başta oyuncak bebek sandım. Kollarından tuttum ama halen oyuncak olduğunu düşünüyordum. Ancak tuttuğum şey ağlamaya başladığında gerçek bebek olduğunu anladım. Çok şükür canlıydı ve kurtuldu" dedi.

Şanslı bir bebek

  • Hutt, bebeğin sabit hızla akıntıda hareket halinde olduğunu belirterek, "Eğer bir dakika daha geç kalsaydım onu göremeyebilirdim. O şanslı bir bebek. Demek ki bu dünyadan gitme zamanı gelmemiş" ifadelerini kullandı.

Nzherald gazetesinin haberine göre, bebeklerinin kurtulmasını mucize olarak nitelendiren ailenin, sahilde kamp yaptıkları belirtildi. Bebeğin çadırın fermuarını açarak çıktığı, ailenin durumu sonradan fark ettiği bildirildi.


#Bebek
#Okyanus
#Balıkçı
#Firari
5 yıl önce