|

Diriliş Ertuğrul'un 5. sezon yayın tarihi belli oldu

TRT'nin reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul, kadrosuna yeni isimler almıştı. Sevilen dizinin ne zaman başlayacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor. Son iki haftadır TRT yayın akışında yeri gözlenen Diriliş Ertuğrul'dan sevindirici haber geldi. Diriliş Ertuğrul, 17 Ekim Çarşamba günü izleyici karşısına çıkacak.

Yeni Şafak
13:52 - 12/10/2018 Cuma
Güncelleme: 13:55 - 12/10/2018 Cuma
Yeni Şafak
Diriliş Ertuğrul, 17 Ekim Çarşamba günü izleyici karşısına çıkacak.
Diriliş Ertuğrul, 17 Ekim Çarşamba günü izleyici karşısına çıkacak.

Çarşamba akşamlarının fenomen yapımı Diriliş Ertuğrul, bu sezon da Engin Altan Düzyatan’ın başrolünde izleyicilerin karşısına çıkacak. Diriliş Osman’ın hikayesine geçişin ise bir hayli sonra gerçekleşeceği, bu sezonun neredeyse tamamının Diriliş Ertuğrul olarak ilerleyeceği beklentisi hakim.

TRT1 Kanal Koordinatörü Kurtuluş Zeydan, dizinin başlangıç tarihi olarak ekim ayının ortalarını işaret etmişti. TRT yayın akışında ise Diriliş Ertuğrul dizisinin 17 Ekim Çarşamba günü ekranlara geleceği öğrenildi.

Diriliş Ertuğrul'un çarşamba günü yeni bölümüyle mi yoksa tanıtım bölümüyle mi izleyici karşısına çıkacağı ise henüz bilinmiyor. 17 Ekim'de 5. sezonuna başlanması beklenen Diriliş Ertuğrul dizisinde şimdilik Burak Özçivit olamayacak. Ancak Hande Soral diziye katılarak rolünü canlandıracak.


#Diriliş Ertuğrul
#Diriliş
#Osman Gazi
#Ertuğrul Gazi
#TRT
5 yıl önce
default-profile-img