|

Diriliş Ertuğrul'a usta oyuncu dahil oldu

Çarşamba akşamlarının reyting rekorları kıran 'Diriliş Ertuğrul' dizisinin yeni sezon çekimleri Riva'da kurulan dev platoda son sürat devam ediyor. Metin Günay'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Mehmet Bozdağ imzalı projenin kadrosuna son olarak usta oyuncu Ünal Silver de katıldı.

Yeni Şafak
09:30 - 8/10/2018 Monday
Güncelleme: 09:40 - 8/10/2018 Monday
Yeni Şafak
Ünal Silver, Umur Bey rolünü canlandıracak.
Ünal Silver, Umur Bey rolünü canlandıracak.

Yeni sezonuna başlayacak olan TRT'nin rekortmen dizisi, Osman Gazi dönemi öncesi Engin Altan Düzyatan'ın canlandırdığı Ertuğrul ve çocuklarının hikayesini anlatmaya devam edecek. Metin Günay'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Mehmet Bozdağ imzalı projenin kadrosuna son olarak usta oyuncu Ünal Silver de katıldı. Kasım ayında merakla beklenen yeni sezonuna başlaması beklenen dizide Silver, 'Umur Bey' rolünü canlandıracak. Diziye daha önce de yeni sezon için Hande Soral ve Armağan Oğuz katılmıştı.

Ünal Silver kimdir?

Ünal Silver, 16 Temmuz 1948 tarihinde İstanbul'da doğdu. 2010 yılında Deli Saraylı dizisinde Amiral Sir Edward rolünü oynadı. Gönülçelen dizisinde Burhan rolünü canlandırdı. Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı Kuzey Güney dizisinde ve daha birçok dizide yer aldı.


#Diriliş Ertuğrul
#Dizi
#TRT
#Oyuncu
#Umur Bey
6 years ago