|

Diriliş Ertuğrul'un 105. bölüm fragmanı yayınlandı

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı kaleden kaçan Ares'in kötü durumunun devam edeceğini gösterdi. Öte yandan Sultan Alaaddin'e kurulan sandıklı tuzak gelecek haftaya damga vuracak. İşte Diriliş Ertuğrul 105. bölüm fragmanı...

Yeni Şafak
09:36 - 1/02/2018 jeudi
Güncelleme: 12:42 - 1/02/2018 jeudi
Yeni Şafak
Dört sezondur TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşan Diriliş Ertuğrul, reytinglerde birinci sırayı kimseye kaptırmıyor.
Dört sezondur TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşan Diriliş Ertuğrul, reytinglerde birinci sırayı kimseye kaptırmıyor.

TRT 1'in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul, dün akşam 104. bölümü ile ekrana geldi. 104. bölümde, Karacahisar kalesini fetheden Ertuğrul, Ares'in peşine yolladığı Atsız'ın ölümüyle sarsıldı. Hayme Ana dizinin son sahnesinde hastalanarak yere yığıldı. Hülya Darcan'ın canlandırdığı Hayme Ana'nın diziye veda edip etmeyeceği merak ediliyor.

Diriliş Ertuğrul son bölümde kaleyi ele geçiren Ertuğrul Bey bölge halkını kazanmanın yollarını aramıştı. Bu hafta ise ölülerin içerisine yatarak Karacahisar’dan kaçmayı başaran Ares intikam almak için yardım aramaya başlayacak.

İşte Diriliş Ertuğrul'un 105. bölüm fragmanı



Diriliş Ertuğrul'un 104. bölümünde ne oldu?

Ertuğrul, Bahadır ve ailesini bertaraf ettikten sonra Karacahisar Kalesi’ni fethetmek için yola koyulmuş, gizli geçitten girip nihayet kaleyi fethetmişti. Ares ise kendini ölüler arasına saklayarak kaçmayı başarmıştı. Ertuğrul’un bundan sonraki idare siyaseti ne olacak? Kaleyi fethetmesi Ertuğrul’a ne gibi mesuliyetler yükleyecek? Ares’i yakalamak için ne yapacak? İmparatordan gelecek tehditler ve saldırılara karşı ne gibi tedbirler alacak? Kaleyi kaybeden ve ölülerin arasına gizlenip kaçan Ares nereye gidecek? Bilecik Tekfuru’na ulaşabilecek mi? Ertuğrul’dan kaleyi geri almak için nasıl bir yol izleyecek? Yakalanacak mı yoksa ordu toplayıp geri mi dönecek? Yaralanan Titan’ın akıbeti ne olacak? Ares’in peşine düşen Atsız onu yakalayabilecek mi? Ertuğrul’un fetih haberi geldikten sonra Sultan nasıl bir karşılık verecek? Emir Saadeddin’in bu duruma tepkisi ve planı ne olacak?

#Diriliş Ertuğrul
#TRT 1
#Ertuğrul Gazi
#Engin Altan Düzyatan
il y a 6 ans