|

Diriliş Ertuğrul hayranlarını üzecek haber

TRT 1'in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon bölümlerinin henüz başlamaması hayranlarını meraklandırdı. Ekranlardaki tüm diziler yeni bölümleriyle ekrana gelirken, Diriliş Ertuğrul'ın ise yayın tarihi bile belli değil. Dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, dizinin sezona geç kalmasını sürekli değişik platformlarda çekilen bölümlerden dolayı uzun sürdüğünü belirtmişti. Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonu 24 Ekim Çarşamba akşamı da başlamıyor. Yeni sezon tarihi için ise yapım şirketinden açıklama gelmedi.

Yeni Şafak
10:12 - 19/10/2018 Cuma
Güncelleme: 10:13 - 19/10/2018 Cuma
Yeni Şafak
Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon tarihi için yapım şirketinden açıklama gelmedi.
Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon tarihi için yapım şirketinden açıklama gelmedi.

Diriliş Ertuğrul'un büyük sürpriz ve yeni oyuncularla ekrana gelecek olan 5. yeni sezonu ne zaman başlayacağı dizinin hayranları tarafından merak ediliyordu. Ancak Diriliş Ertuğrul dizisi gelecek hafta da ekrana gelmeyecek. TRT 1'in gelecek haftaki yayın akışında çarşamba günü "Mehmetçik Kutlu Zafer" yer alıyor.

Dizinin yeni bölümlerinin ise Kasım ayının ilk haftasında yayınlanmaya başlayacağı tahmin ediliyor. Yeni sezonda hikayenin tamamen değişeceği ve zaman atlaması yaşanacak olan Diriliş Ertuğrul'da, Ertuğru Bey yaşlanmış olarak ekrana gelecek. Platosu tamamen yenilenen ve çok sayıda yeni oyuncunun katılacağı Diriliş Ertuğrul yeni sezonda, son yaşananlardan 15 yıl sonrası anlatılacak.


#Diriliş Ertuğrul
#Ertuğrul Bey
#Mehmet Bozdağ
6 yıl önce