|

Diriliş Ertuğrul 118. bölüm fragmanı yayınlandı

TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un 118. bölüm fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul yeni bölümde Noyan, Sultan'ın emriyle Kayı obasını ziyarete geliyor. Ertuğrul Bey, bunu duyunca şaşkınlığını gizleyemiyor. Noyan obaya geldiğinde ise Ertuğrul Bey'den hiç olmayacak bir şey istiyor. İşte Diriliş Ertuğrul 118. bölüm fragmanı...

Yeni Şafak
09:53 - 10/05/2018 Perşembe
Güncelleme: 10:10 - 10/05/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı yayınlandı.
Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

TRT'nin reyting kıran dizi Diriliş Ertuğrul'un 118. bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde Ahmet Noyan tarafından öldürüldü. Şehadet getirerek ölen Ahmet geceye damga vurdu. Ertuğrul Bey ölen eşi Halime Hatun'un yasını tutuyorken aç klan oğlu Osman'a süt annesi buldu.

Diriliş Ertuğrul 117. bölümde neler yaşandı?

Nice vakittir heyecanla beklenen Osman, nihayet doğmuş ve Kayı Obası’ndaki herkes büyük bir sevinç yaşamıştı. Ancak bu mutluluk pek uzun sürmemiş ve Halime’nin beklenmedik ölümüyle Kayı Obası’na büyük bir yas hakim olmuştu.

Bunun yanında eski düşman Noyan çıkagelmiş ve Ertuğrul’a karşı Tekfur Kritos ile iş birliği yapmak üzere buluşmuştu. Tekfur Kritos ise Marya’nın kendisine ihanet ettiğini öğrenmiş ve onun cezasını kesmişti. Halime’nin ölümüyle aç kalan Osman’a Ertuğrul Bey süt annesi buldu.

İşte Diriliş Ertuğrul 118. bölüm fragmanı:
#Diriliş Ertuğrul
#Ertuğrul Bey
#Noyan
#Tekfur
#TRT
6 yıl önce