|

Dev piton genç kadını yuttu

Endonezya'da hareket edemeyen dev piton, korkunç gerçeğin ortaya çıkmasını sağladı. 2 çocuk annesi kadının bir süredir kayıp olması üzerine arama yapan köylüler, dev pitonun kadını yediğinden şüphelenip midesini açtı. Ortaya çıkan görüntü herkesi dehşete düşürdü.

Yeni Şafak
12:11 - 18/06/2018 Pazartesi
Güncelleme: 12:24 - 18/06/2018 Pazartesi
Diğer
Ortaya çıkan görüntü herkesi dehşete düşürdü.
Ortaya çıkan görüntü herkesi dehşete düşürdü.

54 yaşındaki Wa Tiba, dünyada kimsenin hayal bile edemeyeceği bir şekilde öldü. Endonezya'daki Persiapan Lawela köylüleri, sekiz metrelik bir piton gördüklerinde yılanın hareket etmekte zorlandığını farkettiler. Dev yılanın karnını yarıp içine baktıklarında ise iki çocuk annesi Wa Tiba'nın piton tarafından yutulduğunu gördüler.


Cansız bedeni yılanın içinden çıktı

Elbiseleri ve takıları bile üzerinde olan kadının cansız bedeni yılanın içinden çıkarıldı. Wa Tiba'nın kayboluşu ise Perşembe akşamı gerçekleşti. Bahçesine çalışmaya giden kadın, akşam eve dönmedi. Yakınları ve diğer köylüler, Cuma sabahından itibaren kadını aramaya başladı.


En büyük pitonlar orada yaşıyor

Daily Mail Online'ın haberine göre, güneydoğu Sulawesi'ye bağlı Persiapan Lawela köyü sakinlerinden Ayu Kartika, yaşananları anlattı: "Herkes ağlıyordu, herkes şoke olmuştu. Zavallı kadın. Bu bir korku filmi gibiydi. İnsanlar dehşete düşmüştü. Pasifik Okyanusu'ndaki adalar ülkesi Sulawesi'de dünyanın en büyük pitonlarından bazıları yaşıyor.



#Endonezya
#Piton
#Yılan
6 yıl önce