|

Arda Turan’ın eşinden ilk açıklama: Kimse bize zarar veremez

Aslıhan Doğan, Arda Turan ve Berkay kavgasına dair sessizliğini bozdu. Berkay’ın burnunun kırıldığı olayda Turan’a dava açılırken Aslıhan Doğan, "Oğlumu kucağıma almama çok az kala, yazılıp çizilen hiçbir şeyin ve hiçbir 3. şahsın bana ve aileme zarar verebilecek nitelikte olmadığını bilmenizi isterim" dedi.

Yeni Şafak
09:17 - 11/10/2018 Perşembe
Güncelleme: 09:25 - 11/10/2018 Perşembe
Diğer
Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan, haklarında çıkan haberlerden dolayı kimsenin kendilerini üzemeyeceklerini söyledi.
Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan, haklarında çıkan haberlerden dolayı kimsenin kendilerini üzemeyeceklerini söyledi.

Arda Turan ile Berkay'ın bir mekanda kavga etmesinin ardından ünlü şarkıcının burnu kırılmış ve Turan'dan davacı olmuştu. Turan, kavga haberiyle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaparak kavgayı doğruladı. Ancak kavganın çıkış sebebini söylemeyerek "Sebebini Berkay’a sorun, anlatabiliyorsa anlatsın” diye konuştu.

Eşler ardı ardına açıklama yapıyor

Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin ünlü şarkıcının burnunda 15 kırık olduğunu belirterek gerekli hukuksal işlemlerin başlatıldığını belirtti. Açıklaması merakla beklenen Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan da sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Oğlumu kucağıma almama çok az kala, yazılıp çizilen hiçbir şeyin ve hiçbir 3. şahsın bana ve aileme zarar verebilecek nitelikte olmadığını bilmenizi isterim" dedi.

Üçüncü şahıslar bizi üzemez

Doğan’ın açıklamasını devamı ise şöyle: "Yaşanmışlıklarıyla her daim olgunlaşmış bir insan, yetiştirilme şeklinden ötürü aile kavramının ne olduğunu iyi bilen bir evlat, tahmin edilenden çok daha güçlü bir kadın ve en önemlisi bir anne adayı olarak yazıyorum. İlişkimin ilk gününden evliliğimin bugününe kadar ne saçmalık varsa önüme sunuldu. Farklı amaçlara hizmet eden, beni sosyal platformda eleştirmeyi kendinde hak gören ve maalesef mutsuzlukla beslenen hazımsız insanlarla karşılaştım. Sabrım birçok kez denense de bugüne dek kimseye istediğini vermedim. Bugün de vermeyeceğim. Allah’ın izniyle oğlumu kucağıma almama çok az kala, yazılıp çizilen hiçbir şeyin ve hiçbir 3. şahsın bana ve aileme zarar verebilecek nitelikte olmadığını bilmenizi isterim. Saygılar..."

#Arda Turan
#Berkay
#Aslıhan Doğan
5 yıl önce