EDISYON:

Yandaş Fatih Portakal zehir zemberek sözlerle Kılıçdaroğlu’na yüklendi: Emekli ol

12:2216/06/2023, пятница
Diğer
Yandaş Fatih Portakal, Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklenerek istifa çağrısı yaptı.
Yandaş Fatih Portakal, Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklenerek istifa çağrısı yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimlerde aldığı yenilgi sonrası 'değişim' çağrılarına kulak tıkaması, sert eleştirilerin hedefi haline gelmeyi sürdürüyor. CHP yandaşı sunucu Fatih Portakal, sosyal medya hesabından CHP'ye zehir zemberek sözlerle yüklendi. 'Seçim kaybeden lider çekilmesini bilmiyorsa, delegenin devreye girmesi gerekmez mi?' diye soran Portakal, "Unutmayalım ki, umutsuz seçmen, umutlanmak için kendine mutlaka yeni partiler bulur. Bulacaktır da. Kerhen oy vermeye artık hayır" ifadelerini kullandı.

Seçim mağlubiyeti, parti meclisi ve MYK'nın değişmesi, tüm danışmanların görevden alınması. Son olarak Abdüllatif Şener’in “CHP’ye ve Kılıçdaroğlu’na oy vermedim” demesi. Kılıçtaroğlu görmüyorsa, kurultay delegelerinin görmesi gerekir… Seçim kaybeden lider çekilmesini bilmiyorsa, delegenin devreye girmesi gerekmez mi? Ana muhalet güçlü olmazsa iktidar vazgeçilmez hisseder kendini. Kılıçdaroğlu’nun yapması gereken belli: emekli olması. Kurultayda emanetçiye görevi verdirmemesi. Müdahalesiz demokratik yarışı sağlamasi. Yapacak mı? Belli ki o da koltuğu seviyor. Zor gibi. Kaybedense değişim isteyen insanlar olacak. Birileri ona net şekilde hatırlatmalı: CHP böyle gitmez.

Kerhen oy vermeye artık hayır!

Sadece lider değişikliği mi? Elbet de hayır. Parti olarak görevini, hedeflerini, rotasını da netleştirmeli. Kanımca dümendeki kaptan ve ekibi şu anda nereye savrulduklarını bile bilmiyorlar. Unutmayalım ki, umutsuz seçmen, umutlanmak için kendine mutlaka yeni partiler bulur. Bulacaktır da. Kerhen oy vermeye artık hayır!"



#Fatih Portakal
#Kemal Kılıçdaroğlu
#CHP

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.