|

SP ile ittifak mesaisi

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop, Saadet Partisi Genel Merkezi’ne giderek SP lideri Temel Karamollaoğlu ile bir araya geldi. Yaklaşık 3 saat süren görüşme sonrası Karamollaoğlu açıklama yaptı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 2/03/2018 Cuma
Güncelleme: 07:58 - 2/03/2018 Cuma
Yeni Şafak
SP lideri Temel Karamollaoğlu
SP lideri Temel Karamollaoğlu

SP lideri Karamollaoğlu, gündemlerinde ittifak olmadığını söyledi. Dünyanın her tarafı ile ilgili konuştuklarını belirten Karamollaoğlu, “Her konuya da girdik. İttifak kelimesi geçti de, seçim zamanı olmadığı için ben dedim ki ‘Şu an ittifak bizim gündemimizde yok.’ Size söylediklerimi aynen ona söyledim, ağırlıklı olarak Türkiye’nin genel meseleleri ile ilgili görüşlerimizi aktardık kendisine. Dünyadaki gelişmelerle ilgili ve seçim yasaları ile ilgili bir takım fikirlerimizi aktardık. İhtiyaç olursa tekrar bir araya geliriz” diye konuştu.

HERKESLE GÖRÜŞÜRÜZ

Medyada ittifak havasınını kanun teklifinden sonra oluştuğunu belirten Karamollaoğlu “MHP ile AK Parti arasındaki ittifak görüşmesinden başka bir ittifak gündemde değil. Bizim görüşme yapmayacağımız bir parti olmaz, herkesle görüşürüz ama özellikle seçim atmosferine girilirken bugünkü şartlara göre karar veririz” ifadelerini kullandı.

#İttifak
#Saadet Partisi
#Temel Karamollaoğlu
6 yıl önce