EDISYON:

Sinan Oğan Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı için yaşlı olduğunu söyledi: 75 yaşındaki birine şirketinizi teslim eder miydiniz

00:2112/05/2023, Cuma
G: 12/05/2023, Cuma
Yeni Şafak
Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı için yaşlı olduğuna vurgu yaptı
Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı için yaşlı olduğuna vurgu yaptı

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, katıldığı canlı yayında, Yedili Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaşına ilişkin konuştu. Vatandaşların oy verirken düşünmesi gerektiğini vurgulayan Oğan, "Kılıçdaroğlu 75 yaşında, seçilse 5 yıl sonra 80 yaşında olacak. Şirketiniz olsa, 75 yaşında birisi müracaat etse, şirketinizi ona teslim eder miydiniz?" ifadelerini kullandı.

Türkiye iki gün sonra sandık başına giderek cumhurbaşkanı ve milletvekillerini seçecek. Adaylar seçimlere sayılı saatler kala propaganda çalışmalarını sürdürüyor.

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Habertürk TV canlı yayında, Yedili Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaşına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kılıçdaroğlu'na yaş göndermesi: 75 yaşındaki birine şirketinizi teslim eder miydiniz?

Vatandaşların oy verirken düşünmesi gerektiğini vurgulayan Oğan,
"Kılıçdaroğlu 75 yaşında, seçilse 5 yıl sonra 80 yaşında olacak. Şirketiniz olsa, 75 yaşında birisi müracaat etse, şirketinizi ona teslim eder miydiniz?"
ifadelerini kullandı.


"Türkiye'de kimsenin 75-80 yaşındaki birine şirketini teslim edeceğini düşünmüyorum"

Oğan sözlerinin devamında,
"Alıp orayı teslim ederler mi? Bütün imkanları ona tahsis ederler mi? Al bu şirketin bütün sorumluluğu sende derler mi? Demez kimse. Ben Türkiye'de kimsenin 75-80 yaşındaki birine şirketini teslim edeceğini düşünmüyorum."
dedi.
#Sinan Oğan
#Kemal Kılıçdaroğlu
#Seçim

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.