EDISYON:

Sıcak gündeme 'spor' arası: Cumhurbaşkanı Erdoğan dünya liderleriyle Dünya Atletizm Şampiyonası'nı izledi

22:4820/08/2023, Pazar
G: 21/08/2023, Pazartesi
AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan'daki Dünya Atletizm Şampiyonası'nda Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve Katar Emiri Al Sani ile sohbet etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan'daki Dünya Atletizm Şampiyonası'nda Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve Katar Emiri Al Sani ile sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın davetine icabetle ziyaret gerçekleştirdiği Budapeşte'de, Dünya Atletizm Şampiyonası'nı takip etti. Erdoğan, stadyumda Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın davetine icabetle geldiği başkent Budapeşte'de Dünya Atletizm Şampiyonası etkinliklerinin bir bölümüne katıldı.

Sıcak gündeme 'spor' arası

Budapeşte Dünya Atletizm Şampiyonası 2023 Erkekler 100 metre yarışı finalini izleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, stadyumda Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile sohbet etti.

Gün içerisinde birçok devlet lideriyle görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gün içerisinde Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandır Vucic, Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novak ve Macaristan Başbakan Viktor Orban ile görüşmelerde bulundu.



#Recep Tayyip Erdoğan
#Macaristan
#Viktor Orban
#Şevket Mirziyoyev
#Aleksandar Vucic
#Katalin Novak

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.