EDISYON:

Partilerin kulislerinde konuşulanlar: Nezakete sığmadı

Mehmet Güney
04:005/03/2023, Sunday
G: 5/03/2023, Sunday
Yeni Şafak
DEVA Partisi Genel Merkezi.
DEVA Partisi Genel Merkezi.

İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener'in masayı deviren zehir zemberek sözlerinden sonra gözler masanın ortaklarına çevrildi. DEVA'lılar Akşener'in CHP'li iki büyükşehir belediye başkanına adaylık teklif götürmesinin nezakete sığmadığını ifade etti.

Akşener'in 6'lı Masa'yı deviren sözlerinden sonra gözler masanın ortaklarına çevrildi.

DEVA'da Akşener'in ifadelerinden sonra masaya dönmesinin zor olacağı konuşuluyor. DEVA'lılar Akşener'in CHP'li iki büyükşehir belediye başkanına adaylık teklif götürmesinin nezakete sığmadığını da ifade etti.

CHP ise Akşener'in belediye başkanları teklifini ancak CHP Genel Merkezi'nin yapabileceğini ve ‘Başka bir partinin kendi partisinin dışında bir ismi aday olarak göstermesinin uygun olmayacağını’ söylüyor.

GÖLGE DÜŞÜRDÜ

Demokrat Partili üst düzey bir yönetici ise, “İstedikleri 6'lı Masa'nın başkanlığı mı cumhurbaşkanlığı mı?” yorumunda bulundu.

  • Saadet Partili isim, “Akşener'in 6'lı Masa'dan ayrılması, bugüne kadar yapılan çalışmalara gölge düşürdü” dedi.

Gelecek Partisi'nde ise varılan noktaya kolay gelinmediği ve bundan sonraki süreçte de yola devam edileceği konuşuluyor.



#Altılı Masa
#Meral Akşener
#DEVA

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.