EDISYON:

Kılıçdaroğlu'nun bakanlık için işaret ettiği CHP'li Erkek'in skandal açıklaması gündem oldu: Sınırımızda başkası olacağına PYD olsun

10:4512/04/2023, Çarşamba
Yeni Şafak
Yedili Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Çanakkale'de yaptığı konuşmada bakanlık için Muharrem Erkek'i işaret etmişti.
Yedili Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Çanakkale'de yaptığı konuşmada bakanlık için Muharrem Erkek'i işaret etmişti.

Yedili Masa'nın Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz gün Çanakkale'de CHP'nin milletvekili adayı listesinde yer almayan Ahmet Akın ve Muharrem Erkek'i sahneye çıkartıp, "Balıkesir’in ve Çanakkale’nin birer bakanı olacak" açıklamasında bulundu. Kılıçdaroğlu'nun bakanlık için işaret ettiği Muharrem Erkek, terör örgütü PKK'nın uzantısı PYD'ye ilişkin yaptığı skandal açıklamayla gündeme gelmişti. Erkek, "Bizim sınırımızda başkası olacağına PYD olsun. Bizim için hiçbir sakıncası yok bunun" ifadelerini kullanmıştı.

CHP Genel Başkanı ve Yedili Masa'nın Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz gün Çanakkale'de açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını tamamlamasının ardından kürsüye Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Akın ve Muharrem Erkek ile milletvekili adayları davet edildi.

Balıkesir ve Çanakkale'ye bakanlık sözü

Kılıçdaroğlu, Erkek ve Akın'ın kürsüye geldiği anda
"Unutmayın, Balıkesir’in ve Çanakkale’nin birer bakanı olacak"
açıklamasında bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun bakanlık için işaret ettiği Muharrem Erkek, terör örgütü PKK'nın uzantısı PYD'ye ilişkin yaptığı skandal açıklamayla gündeme gelmişti.

CHP'li Muharrem Erkek'in skandal açıklaması gündeme geldi

Erkek
"Bizim sınırımızda başkası olacağına PYD olsun. Bizim için hiçbir sakıncası yok bunun. Biz yalnızca bölgemizde değil, Orta Doğu'da da barışı tesis etmek zorundayız. Türkiye olarak buna örnek olmak zorundayız. Öncülük yapmak zorundayız."
ifadelerini kullanmıştı.

#Muharrem Erkek
#Kemal Kılıçdaroğlu
#CHP
#PYD

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.