EDISYON:

Kılıçdaroğlu'na AK Parti flamaları ile karşılama: CHP'li görevliler görmemesi için büyük çaba harcadı

12:096/05/2023, Cumartesi
G: 6/05/2023, Cumartesi
Yeni Şafak
CHP Genel Başkanı ve Yedili Masa'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu ziyaret ettiği kentte AK Parti flamaları karşılandı.
CHP Genel Başkanı ve Yedili Masa'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu ziyaret ettiği kentte AK Parti flamaları karşılandı.

CHP Genel Başkanı ve Yedili Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ziyaret ettiği kentte seçim otobüsüyle ilerlediği sırada AK Parti destekçileri tarafından karşılandı. Vatandaşlar, Kılıçdaroğlu'nun geçtiği yolda AK Parti flamaları ile beklerken CHP'li görevliler, otobüsün önünü afişlerle kapatarak Kılıçdaroğlu'nun bu manzarayı görmemesi için büyük çaba harcadı.

Adaylığını ilan etmesinin ardından HDP'nin açık desteğini alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, mitinglerine devam ediyor. HDP flamaları altında Öcalan lehine sloganların atıldığı meydanlarda konuşan Kılıçdaroğlu büyük tepki topluyor.

Kılıçdaroğlu'na beklemediği karşılama

Kılıçdaroğlu mitinglerde terör yandaşlarıyla buluştuğu için eleştirilirken ziyaret ettiği bir kentte beklemediği bir manzara ile karşılaştı. Kılıçdaroğlu, seçim otobüsüyle ilerlediği sırada AK Parti destekçileri tarafından karşılandı.

CHP'liler Kılıçdaroğlu görmesin diye büyük çaba harcadı

Vatandaşlar, Kılıçdaroğlu'nun geçtiği yolda AK Parti flamaları ile beklerken CHP'li görevliler, otobüsün önünü afişlerle kapatarak Kılıçdaroğlu'nun bu manzarayı görmemesi için büyük çaba harcadı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.




#Kemal Kılıçdaroğlu
#AK Parti
#CHP
#Yedili Masa

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.