EDISYON:

Kılıçdaroğlu iki ismi işaret etti: Balıkesir'in ve Çanakkale'nin birer bakanı olacak

16:0711/04/2023, الثلاثاء
G: 12/04/2023, الأربعاء
Yeni Şafak
Kılıçdaroğlu, Çanakkale'nin ve Balıkesir'in iki bakanının olacağını söyledi.
Kılıçdaroğlu, Çanakkale'nin ve Balıkesir'in iki bakanının olacağını söyledi.

CHP Genel Başkanı ve Yedili Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Çanakkale'de yaptığı konuşmada, kürsüye CHP Çanakkale milletvekili Muharrem Erkek ve Balıkesir milletvekili Ahmet Akın'ın geldiği esnada dikkat çeken bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, kürsüde “Unutmayın, Balıkesir’in ve Çanakkale’nin birer bakanı olacak” dedi. Kılıçdaroğlu'nun bakanlık için işaret ettiği öne sürülen Erkek ve Akın'ın isimleri, CHP'nin aday listesinde yer almıyor.

Yedili Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet Buluşmaları kapsamında Çanakkale'de konuştu. Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını tamamlamasının ardından Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Akın ve Muharrem Erkek ile milletvekili adayları davet edildi.

Balıkesir ve Çanakkale'yi işaret etti

Kılıçdaroğlu, kürsüye CHP Çanakkale milletvekili Muharrem Erkek ve Balıkesir milletvekili Ahmet Akın'ın geldiği esnada dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu, kürsüde
“Unutmayın, Balıkesir’in ve Çanakkale’nin birer bakanı olacak”
dedi.

İki isim de CHP'nin aday listesinde yok

Kılıçdaroğlu'nun işaret ettiği iki ismin Muharrem Erkek ve Ahmet Akın olduğu öne sürüldü. İki isim de CHP'nin aday listesinde yok.

27. dönem Çanakkale Milletvekili olan Muharrem Erkek, Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısıydı.

27. dönem Balıkesir Milletvekili olan Ahmet Akın CHP 37. Olağan Kurultayında Parti Meclisi Üyeliğine seçilerek, MYK’da Enerji ve Alt Yapı Projelerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilmişti.


#Kemal Kılıçdaroğlu
#Muharrem Erkek
#Ahmet Akın

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.