EDISYON:

Kaftancıoğlu'dan İmamoğlu'na gönderme: İstanbul seçimlerinin mimarı Kılıçdaroğlu'dur

10:3123/01/2023, Pazartesi
G: 23/01/2023, Pazartesi
Yeni Şafak
Canan Kaftancıoğlu arasının açık olduğu Ekrem İmamoğlu'na göndermede bulundu.
Canan Kaftancıoğlu arasının açık olduğu Ekrem İmamoğlu'na göndermede bulundu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile aralarında soğuk rüzgarlar esen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İmamoğlu'na gönderme niteliğinde bir açıklama yaptı. İstanbul seçimlerinin mimarının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söyleyen Kaftancıoğlu, "Siyasetçiler genelde başkalarının emeğinin üzerine konmayı severler. Bu bir alışkanlık oldu." dedi.

Bir süredir İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile aralarında soğuk rüzgarlar esen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. CHP Hamburg Birliği’nin düzenlediği panelde konuşan Kaftancıoğlu, İstanbul seçimlerinin mimarının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçldaroğlu olduğunu söyledi.

"SİYASETÇİLER BAŞKALARININ EMEĞİNİN ÜZERİNE KONMAYI SEVER"

Kaftancıoğlu'nun İmamoğlu'na gönderme niteliğindeki açıklaması şu şekilde oldu:

"Siyasetçiler genelde başkalarının emeğinin üzerine konmayı severler. Bu bir alışkanlık oldu. İstanbul seçimlerinin mimarı, tüm Türkiye’de sadece İstanbul değil inanılmaz bir strateji ve kararlılıkla süreci ilk günden kurgulayan hatta ilk günden değil 10 yıl öncesinden planlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’dur. O hak teslimini yapmak zorundayım"



#canan kaftancıoğlu
#ekrem imamoğlu
#İBB Başkanı
#Kemal Kılıçdaroğlu

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.