|

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu: Akşener Türk siyasetinde önemli bir başlangıç olacak açıklamalar yapacak

İYİ Partililer yerel seçime yalnız girecekleri yönünde mesajlar vermeye devam ederken parti sözcüsü Kürşad Zorlu'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. İYİ Parti Başkanlık Divanı toplantısı sonrası kameralar karşısına geçen Zorlu, Meral Akşener'in 26 Ağustos'ta Afyon Kapalı Spor Salonu'nda vatandaşlara hitap edeceğini söyledi. Zorlu, "Özellikle 26 Ağustos'a dikkat çekiyorum, burada yapılacak önemli açıklamaların Türk siyasetinde önemli bir başlangıç olacağını da ifade etmek istiyorum." dedi.

16:21 - 7/08/2023 Pazartesi
Güncelleme: 19:01 - 7/08/2023 Pazartesi
Yeni Şafak
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Meral Akşener'in 26 Ağustos'ta önemli açıklamalarda bulunacağını söyledi.
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Meral Akşener'in 26 Ağustos'ta önemli açıklamalarda bulunacağını söyledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim yenilgisinin ardından partisinin kurultayında CHP'yi ve eski ortaklarını yerden yere vurmuştu.

CHP'den 15 milletvekili istemenin hayatının en büyük pişmanlığı olduğunu söyleyen Akşener
, "Savaşmalıydık. Bileğimizin gücüyle o seçime girmeliydik. Savaşmadık. 15 milletvekili istedik bu bize kuyruk siyasetine mal oldu. Bedelini bir türlü ödeyemedik. Ömer Seyfettin'in diyetine döndü bu iş"
demişti.

Akşener'in bu çıkışı, İYİ Parti'nin yerel seçimlere tek başına gireceği şeklinde yorumlanırken pek çok partili de tabanın, seçimlere bir ittifaka bağlı olmadan girme noktasında ısrarcı olduğunu açıkladı.



Kürşad Zorlu 26 Ağustos'u işaret etti: Türk siyasetinde önemli bir başlangıç olacak

Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu ise partisinin haftalık Başkanlık Divanı toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Akşener'in 26 Ağustos'ta önemli açıklamalarda bulunacağını söyleyen Zorlu, şunları söyledi:

"Sayın Genel Başkanımız, 28 Mayıs'ın ardından seçim sonuçlarını analiz etmek, irdelemek için ciddi bir çalışma yürütüyordu. İnşallah 26 Ağustos tarihinde Afyon Kapalı Spor Salonu'nda saat 16.00'da Sayın Genel Başkanımız vatandaşlarımıza hitap edecek. Büyük Taarruz'un 101'inci yıl dönümü vesilesiyle bazı etkinlikleri gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Özellikle 26 Ağustos'a dikkat çekiyorum, burada yapılacak önemli açıklamaların Türk siyasetinde önemli bir başlangıç olacağını da ifade etmek istiyorum."


#Kürşad Zorlu
#Meral Akşener
#İYİ Parti
#Afyon
9 ay önce