EDISYON:

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Murat Keçeciler 'İYİ Parti tarih oldu' diyerek istifa etti

14:2121/06/2023, Çarşamba
G: 21/06/2023, Çarşamba
Yeni Şafak
İYİ Parti STK ve kanaat önderlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Av. Murat Keçeciler, İYİ Parti’den istifa etti.
İYİ Parti STK ve kanaat önderlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Av. Murat Keçeciler, İYİ Parti’den istifa etti.

İYİ Parti STK ve kanaat önderlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Av. Murat Keçeciler, İYİ Parti’den istifa ettiğini duyurdu. Keçeciler yaptığı açıklamada, "İYİ Parti tarih oldu. Yeni bir siyaset kültürüne ihtiyaç var dedik. Ben İYİ Parti'de siyaset yapamayacağımı anladım. 'Kaybedilecek bir kavganın sebebi biz olmayalım' dedik. İstifa ediyorum" ifadelerini kullandı.

Seçim hezimeti sonrası Meral Akşener'in genel başkanı olduğu İYİ Parti'de peş peşe istifalar gelmeye devam ediyor.

İYİ Parti STK ve Kanaat Önderlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Av. Murat Keçeciler, Konya'da düzenlediği basın toplantısında partisinden istifa ettiğini duyurdu.

"İYİ Parti tarih oldu"

Keçeciler açıklamasında şunları söyledi:

"İYİ Parti'deki arkadaşların kafası karışık. Bugünkü siyaset tarlasının temizlenmesi gerekiyor. Ne yazık ki bu sistemde vasıfsız ve çapsız siyaset ve siyasetçiler çıkıyor.
Sayın Akşener'in 6'lı masadan kalktığında yaptığı açıklamada, 'Ya tarih yazacaklarını, ya da tarih olacaklarını" söylemişti. Seçimlerde de İYİ Parti tarih yazacağız sloganını kullandı netice itibariyle seçimler kaybedildiğine göre İYİ Parti tarih oldu. Yeni bir siyaset kültürüne ihtiyaç var dedik. Ben İYİ Parti'de siyaset yapamayacağımı anladım. 'Kaybedilecek bir kavganın sebebi biz olmayalım' dedik. İstifa ediyorum"


#İYİ Parti
#istifa
#Murat Keçeciler

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.