EDISYON:

İçişleri Bakanlığı'ndan Sedat Peker açıklaması

17:369/05/2021, Pazar
G: 9/05/2021, Pazar
DHA
​İçişleri Bakanlığı
​İçişleri Bakanlığı

İçişleri Bakanlığı'ndan Sedat Peker hakkında yapılan açıklamada, "Hakkında Kırmızı Bülten talep edilen organize suç çetesi sözde yöneticisi S.P, dönem dönem çeşitli iletişim mecraları aracılığıyla 'iş insanıyım, bu işlerden çekildim' demesine rağmen, yine organize suça yönelik faaliyetleri tespit edilmiştir. Konu adliyeye sevk edilmiş ve neticesinde bu süreç, operasyona dönüştürülmüştür" denildi.

İçişleri Bakanlığı, organize suç örgütü liderliği suçundan hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker hakkında açıklama yaptı. Açıklamada
"Hakkında Kırmızı Bülten talep edilen organize suç çetesi sözde yöneticisi S.P, dönem dönem çeşitli iletişim mecraları aracılığıyla 'iş insanıyım, bu işlerden çekildim' demesine rağmen, yine organize suça yönelik faaliyetleri tespit edilmiştir. Konu adliyeye sevk edilmiş ve neticesinde bu süreç, operasyona dönüştürülmüştür"
denildi.
#​İçişleri Bakanlığı
#Sedat Peker

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.