EDISYON:

Haluk Bayraktar'dan Kılıçdaroğlu'na 'Atatürk Havalimanı' tepkisi: Nuri Demirağ’ın uçaklarını toprağa gömen zihniyet hiç değişmemiş

00:5228/04/2023, Cuma
G: 28/04/2023, Cuma
Yeni Şafak
Haluk Bayraktar, Kılıçdaroğlu'na 'Atatürk Havalimanı' vaadi üzerinden tepki gösterdi
Haluk Bayraktar, Kılıçdaroğlu'na 'Atatürk Havalimanı' vaadi üzerinden tepki gösterdi

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda Atatürk Havalimanı'nı Amerika'daki Sierra Nevada (SNC) şirketinin sahiplerine teslim edeceğini duyuran Yedili Masa'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. "Halen 'en iyisini' Türklerin değil de ABD şirketlerinin yapabileceğini zannetmek…" diyen Bayraktar, "Nuri Demirağ’ın uçaklarını toprağa gömen zihniyet hiç değişmemiş" dedi.

CHP Genel Başkanı ve Yedili Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, akşam saatlerinde yayınladığı videoyla, seçilmesi durumunda Atatürk Havalimanı'nı uzay ve havacılık üssü yapacağını iddia etti.

Açıklamasında Atatürk Havalimanı'nı Amerikalılara teslim edeceğini ifade eden CHP lideri,
"Peki, bunu kimlerle yapacağız, gerçekten de önemli bir soru ve sorulması gereken bir soru. Merkezin kurulması ve geliştirilmesi için başarıları dünyaca tanınan ve başta Amerika'daki Sierra Nevada (SNC) şirketinin sahipleri ile yapacağız."
diye konuştu.

Bayraktar'dan Kılıçdaroğlu'na 'Atatürk Havalimanı' tepkisi: Nuri Demirağ’ın uçaklarını toprağa gömen zihniyet hiç değişmemiş

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda Atatürk Havalimanı'nı Amerika'daki Sierra Nevada (SNC) şirketinin sahiplerine teslim edeceğini duyuran Yedili Masa'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

"Halen 'en iyisini' Türklerin değil de ABD şirketlerinin yapabileceğini zannetmek…"
diyen Bayraktar
, "Nuri Demirağ’ın uçaklarını toprağa gömen zihniyet hiç değişmemiş"
dedi.
Bayraktar Twitter paylaşımında şunları söyledi:

"Milyondan fazla gencin yarıştığı, dünyanın en iyisi Milli Teknoloji Projelerinin sergilendiği TEKNOFEST’e ev sahipliği yapan Atatürk Havalimanı’nı ABD’li bir şirkete verme fikri…

Halen “en iyisini” Türklerin değil de ABD şirketlerinin yapabileceğini zannetmek…

Nuri Demirağ’ın uçaklarını toprağa gömen zihniyet hiç değişmemiş."


#Kemal Kılıçdaroğlu
#Haluk Bayraktar
#Atatürk Havalimanı
#Baykar

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.