EDISYON:

Halk TV polisi hedef göstererek 'Sokağa inin' çağrısı yaptı

07:504/02/2021, Perşembe
G: 4/02/2021, Perşembe
Yeni Şafak
Kadıköy'de Boğaziçi Üniversitesindeki gösterilere destek için toplanan vatandaşlara polis müdahale etti.
Kadıköy'de Boğaziçi Üniversitesindeki gösterilere destek için toplanan vatandaşlara polis müdahale etti.

Boğaziçi protestolarından 'Gezi parkı olayları' çıkarma uğraşında olan Halk TV, polisi hedef göstererek sokağa inin çağrısında bulundu.

Boğaziçi Üniversitesi'nde, Prof. Melih Bulu'ya yönelik protestolar devam ediyor.

Rektör atamasının bahane edilmesiyle başlayan eylemler sokaklara sıçrarken; eylemlerden, 2013 yılında ağaçları bahane ederek ortalığı savaş alanına çeviren Gezi Parkı olaylarını anımsatan görüntüler gelmeye başladı.

  • Ortalığı savaş alanına çevirme uğraşında olan eylemcilere polis müdahale ederken; Gezi Parkı olaylarında 24 saat canlı yayında halkı galeyana getiren ve CHP'ye yakınlığı ile bilinen Halk TV, bu olaylarda da provokasyon peşinde.

"TWEET ATMAKLA OLMAZ"

Halk TV Ana Haber'de İrfan Değirmenci Boğaziçi provokatörlerini polislerin dağıtma çabalarını gösterirken yalan yanlış bilgilerle izleyicileri provoke etti.


Polisi sivilleri hedef alıyormuş gibi gösteren İrfan Değirmenci,
"800.000'den fazla insan başımızı eğmeyeceğiz aşağıya bakmayacağız dedi tweet paylaştı. Tweet atmakla olmuyor. Orada sadece 3 milletvekili var desteğe gitmiş anladığım kadarıyla. Hani diyorlar diğerleri nerede?

POLİSİ HEDEF GÖSTERDİ

Canlı yayında ekrana geliyor görüntüler polis hedef gözetmeksizin kim olursa tüm sivillere etraftaki gazetecilere esnafa öğrencilere destek olmak için bulunanlara yakın mesafeden biber gazı sıkıyor"
ifadelerini kullandı.


#Halk TB
#Boğaziçi
#Melih Bulu
#Provokasyon

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.